HeeSenCokBiliyon Bebeknaz şeytan kulağına kurşun biz iyiyiz elhamdülillah sadece 2 gündür elini çok sol kulağına atıyor ağrıyor galiba canına yandığım ☹️☹️
twoche Bebeknaz hiç iyi değilizzzz gaz sıkıntımız geçmediii emerken sürekli damaklıyot çekiştiriyor ama diş yeri göremedim bakalım ne zamana kadar damaklanıcazzzz
gamzebykky Bebeknaz 5 ay 10 günlük alt 2 dişide patladı ama hala gece ağlayarak uyanıyor sanırım ağrısı geçmedi 😒 Ne zaman geçer bilen var mı
Bebeknaz canssm uykuya dalacakken uykudayken ıııı diye inliyorr kulaginla çok oynuyor dişleri beyazlamış gibi
Bebeknaz Mnktrtaaa bizimkiler beyazlamış sürekli elleri ağzında sinir oluyor ağlıyor ııı diye inliyor off
HeeSenCokBiliyon Bebeknaz ay bilemedim bir arkadaş öyle yazmış bugün de az huysuzdu zaten bulduğunu ağzına atıyor ama uykusu da çok azdı offf diş çıkarma dönemine hazır değilim hiç 😐🤣
Bebeknaz HeeSenCokBiliyon hazır olsakta olmasaktaa bekler bizi diş huzursuzluk ayı diyecegizz off büyüdükçe hzuursuzluklari da büyüyor
HeeSenCokBiliyon Bebeknaz bugün sağlık ocağına götürdüm doktor da dişten olabilir dedi çünkü başka bi belirtisi yok enfeksiyon falan değildir dedi
Bebeknaz Bendee ilk kızımda hiç yaşamadım yada yaşayıp unuttum ya beni çok zorluyor bu şekilde yapmasi