sema2521 Kızlar merhabalar benim kızım 4 buçuk aylık gün içinde çoğunlukla mama içmiyor aynı ölçüde aynı sıcaklıkta aynı mamayı yapıyorum sabah içiyor hatta içmek için sabırsız ama gün içinde ağzına sürmemeye başladı acaba neden diş olabilir mi
suheyla92 sema2521 dis degildir cok aydinlik olmayan ilgisini cekmeyecek sakin bir odada beslemeyi deneyin çünkü bu haftalarda hersey dikkatlerini cekiyor
twinsmomm2 sema2521 o aylarda bizde yaşadık mama reddi ama benimkinin alerjisi varmış meğerse tam denk geldi Doktor o aylarda algıları daha da açıldığı için etrafa odaklanma artıyor mama reddine sebep olabilir demişti
elif006 sema2521 5 aylık olmak üzere ıkızlerım ıkısıde bır aydır cekıyorum mama ıcmek ıstemıyorlar 4 aylık atak mıdır nedır bıtsın kurtulalım gece uykuda ıcıyorlar gündüz ıcmemek ıcın ağlıyorlar
zkusagianne Benim kızımda öyle ya anne sütü veriyorum biberonla içmiyor böyle ısıttığım sütlerim çok çöpe gitti 3 tane çekip bırakıyor çok ilgili dış dünyaya ondan herhalde
sema2521 elif006 benimde kalabalıkta içmiyor sakın tek olduğumuz bir ortamda içiyor sizde deneyebilirsiniz