Tugce3493 Kızlar bebişlerinizi nasıl seviyorsunuz? Bizim 32 aylık oldu yerde yuvarlanmadan sevıldgını hıssetmıyo bacaklarında el izlerim cıkıyo 😂😂ben ısıra ısıra sevdıkce kikir gülüyo 😂😂
OncedenGurme Tugce3493 ben hiç kıyamıyorum bebeklere çocuklara. Eşim de kıyamıyor o yüzden kızım hiç alışık değil. Ponçik ponçik nazikçe seviyoruz 😄
milletsanakanalizemiolacak Tugce3493 ben ilk kızımı pataklayarak seviyordum poposuna poposuna vuruyordum sarılıp can çakmadan sıkıp bastıra bastıra öpüyordum 9 yaşına girdi hala öyle koklaşıyoruz bebeğimi de öyle sevmeye alıştırıyorum ama zıpır sıkıntıya gelemiyor
Tuzlu_krakerr Ben ısırarak seviyorum bazen dozu aşıyorum acıdı diyip bu sefer de öptürüyor kendini diğer türlüsü beni kesmez ya hırpalayarak sevince tadı daha güzel çıkıyor 😂😂
Tugce3493 balli_cilek benmkı aglamıyo kikir kikir. Normalde de düştügünde falan aglamaz cok aşırı canı yanmadıgı surece. Özgüvenli olsun derken asker yetiştiriyorum 😂😂
balli_cilek Tugce3493 hahhaa bizimki sıkılıyor fazla sıkıya gelemiyor aynı anası 😂😂 senin ki daha iyi şimdiden hazırlık 😂
Tugce3493 milletsanakanalizemiolacak bizim bücür hadi öpüşelim diyo baslıyoruz oynasmaya yarım saat bir saat benım haşatım cıkıyo onun çıtı çıkmıyo.
milletsanakanalizemiolacak Tugce3493 benim ilk kızda öyle hala öyle koklaşıyoruz çok seviyor hırpalanmayı 😄