Bayancorek burtug bizde var ama senelerdir işçi tutuyoruz en son fabrikaya verileceği zaman gidiyoruz o kadar
Dilanylmaz55 burtug bizim🫡 işçiyle birlikte topluyoruz biraz fazla olduğu için ben şehirdeyim kayinvalidemler köyde fındık zamanı 1 ay kayinvalidemlere gidiyorum ya kayinvalidem evde duruyor ben bahçeye gidiyorum ya ben evde duruyorum o gidiyor bi şekilde hallediyoruz 1 ay da
susunbebekuyuyo burtug bizim vardı oh bu sene işçiye verdik kurtulduk yehuuuu 💃💃💃 ağustos geldiğinde bi sıkıntı basardı beni evlendim kocamı basmaya başlamıştı çocuklardan dolayı ben gidemiyordum bu sene rahatız 🤣
Sermec27 burtug bizim hem Trabzon’da hemde Ordu’da var Trabzon’a gideceğim ama orduya gitmeyeceğim oğlum daha iki aylık Trabzon’dako ev konforlu da ordudaki pek değil Samsun’da yaşıyorum bu arada ben yemekciyim sadece 🥰
[silindi] Maalesef bizde de var. Ve şaka gibi 10 gün gibi bı zaman kaldı. Kayınvalidemlerde çok yok, 2-3 güne bitiyor ama annemlerin maşallahı var. Bı de ananem de rahatsız annem onunla da ilgileniyor. Ablamla ben bı şekilde halledicez. Giresun
Sermec27 [silindi] bizde 10 gün sonra gideceğiz Allah’tan iki çocuğum var biri daha yenidoğan yırttım yani sadece yemek yapacağım bir de bizim iki yerde var biri Trabzon biri ordu Trabzon’daki yer çok büyük orda daha çok kalınacak ama ben orduya gitmeyeceğim bebeğim küçük diye oradan oraya tasinmayacagm çok şükür bir de ben Gaziantepliyim Karadeniz’e gelin geldim fındığın içine düştüm resmen 😁
Kararsizaney burtug bizim var yarım saat öncesine kadar topluyordum 😂 işçiyle toplanacak ama yinede ağaçların küçük olduğu yerleri biz topluyoruz işçiyi sokmuyoruz yavaştan başladık dökülenleri yada yola gelenleri toplamaya başladık
denizd53 burtug Trabzon’da, Ordu’da Giresun’da fındık, Rize’de çay var. Ağustos bana fena yorucu geliyor. Dört taraf Karadenizli olurken hiç bu kısımları düşünmemiştim. 😂
Iremylcnkya07 burtug valla hem seviyorum hem de sıkılıyorum o kadar fındıkta uğraş amelesiyle uğraş başak yap 😂🤦🏻♀️