tazecikanne45 Bebeğim 21 günlük. Eskisi gibi taş gibi olmuyor göğüslerim. Herşeye dikkat ediyorum bebeğim de aktif emiyor ama neden böyle oldu. Terbiye olması için daha erken değil mi?
tazecikanne45 tazecikanne45 bi de süt şimdi ne kadarsa hep o kadar mı kalacak terbiye olunca. Şimdi bebeğime zar zor yetiyor terbiye olduysa 60 ml sütle ben nasıl emziricem
Mehel tazecikanne45 asla dert etme bunu. Bebeğin bez sayısına ve kilo alımına bak. Sütü anlaman mümkün değil bazen bakıyorum çok dolu bazen bakiyroum yumuşak ona odaklanma üzme de kendini. Bol bol su iç 🌼
merve8126 tazecikanne45 dönemsel olabilir yediğiniz içtiğinizle alakalı süt yapan şeyler yemeye özen gösterin bol protein yumurta dereotu tahin su dut kurusu vs. Bir de ilerleyen zamanlarda adet olduğunuz da da sütünüz azalır o zamanlar da bilginiz olsun adet dönemi süresince
Duru-MOMm- Başlarda sert olur sonradan yumuşar bende çok cabımı sıkardım sert olmayımca süt az olur zannederdim ama öyle değil bebeğin emdikçe ona göre sütün artar sen bol emzirmeye çalış uyku arasında saatte bir teklifte bulun 😂