girlmomm Kızlar bebeğim eline verdiğim şeyleri severse yiyor seçici davranıyor ama ilk zamanlar kaşıkla ne versem yerdi üst dişleri çıkasıya kadar 4 tane üst dişi çıkarken kaşık reddi başladı şimdi kaşığı görünce ağzını kapatıyor acaba vitamin vs veriyorum diye mi düşündüm başına gelen var mu nasıl geçer çok üzülüyorum çorba vs içmesi gerek 🥹😔
Umay-gmz girlmomm heh aynı benm kızım daha geçen gün aynı şeyi sordum, haftaya 10 aylık olacak veeeee iki gündür kendi yiyor yere atmıyor çok fazla,evet kaşık almıyor ama kendi yiyor çorbayı koyu yapınca yine eliyle yoğurdu ise alıştırma bardağı ile
glsm228_ girlmomm benim bebeğimin 8. Ayda olmuştu kaşık reddi. Alt dişleri çıkıyordu o zaman. 1 haftaya yakın kaşık vermedik. Çorba ve yoğurdu küçük kavanoza koyuyordum, ağzını dayayıp içiyordu 😅 zaten büyükmüş bebeğiniz bardakla falan su içiyordur. Birde öyle deneyin. 1 hafta vermeyince unutmuştu kaşığı dişleri de patlamisti zaten öyle öyle alıştı geri.
girlmomm Madamehappyyyyy 13 aylık ama herşeyi de kendi yiyemezki misal yoğurt çorba vs sulu şeyleri zaten simit ekmek o tarz şeyleri kendi eliyle yiyor bazen de atıyor böyle bu durum çok zor
Madamehappyyyyy girlmomm Yok 14 aylık ama ben 11 aylık oldu olalı eline veriyorum yoğurt kendi yiyor çorbanın içine pilav falan koyuyorum ya da şehriyeli az sulu çorba kendisi döke saça yiyor böyle böyle öğrenecek o yüzden söyledim.
Umay-gmz girlmomm bende 😅hem etraf pislenmiyor ne verirsen yiyorlar , keşke hiç karıştırmasaydım , ilk iki ay ben verdim yedi
havvaelmas girlmomm bizde aynı durumdayız 2 3 haftadır hemde kaşık istemiyor haliyle bende çorba pek veremez oldum babası karşısında biraz şebeklik yaparsa arada 2 3 kaşık geçti mi aynı mı benimkinin üstte dişleri çıkıyor gibi
Poly-ana girlmomm Benim oğlum tam bir sene kaşık reddi yaptı sonra bir ara bir anda bıraktı bunu iki hafta falan yedi kaşıkla sonra tekrar reddetti