Kizarmisdondurma curlymomms Hepimiz deliyiz onda sorun yokta Zorlarsan olmaz 😊 taklitçiler zaten zamanı gelince yapar İşaret etme çok önemli sadece o da yaşına kadar zamanı var
adaatuna yirmiikikasim23 doktorum sadece sağa sola dönebiliyor mu babıldama var mı (8.ayda) bunları soruyorsu gerikalanlar gelişim basamağı değil yürümek bile 18.aya kadar bekleniyor
yirmiikikasim23 adaatuna 8 bucuk aylik donmek istiyor ama afedersin popoyu kaldiramiyo babildama yi da nadiren yapiyo😕
asya343 curlymomms Benim oğlumda 8 aylık resmen okurken onu gördüm bi insan 5 dk durmaz mı ya 😀 benimki de 7,5 da emekledi şimdi koltuğa tutunup ayağa kalkıyor Allah yardım etsin bize bacım 🥲
motherisbackk curlymomms bebekler bir dönem yaptıklarını diğer dönem yapmıyorlar benim gözlemlediğim o. Kızım neler neler diyodu yapıyodu ama şimdi demiyo bir şey 😂
adaatuna yirmiikikasim23 doktorunuz zaten yorum yapar 9.ay kontrolünde ama olması gerekiyor dönmenin artık
yirmiikikasim23 adaatuna gittimde baska bi doktora kan degerleri normal cikti ayin sonuna dogru 9.ay kontrolune gidecegim insallah kotu bisey cikmaz da sadece tembellikten yapiyodur
yirmiikikasim23 adaatuna dogdugundan beri yuzustu sevmiyo suandada birakinca yoruluyo hemen ama deniyo