nazifetopcu Bebeğinin alerjisi olan emziren anneler. Diyete başladıktan sonra kaç gün içinde etkisini gösteriyor acaba . Bebeğimde aşırı kusma var . 5 gündür süt ürünlerinin hepsini kestim ancak hala kusuyor
1gulceninannesi nazifetopcu en az 3 hafta lazım. Ben diyete başladıktan sonra 1 2 ay sonra anca rahatlamıştık
nazlii1_ nazifetopcu 1 ay diyeti bozmadan devam edin sonra günde 1 2 kaşık yoğurt yiyin 3 gün kuralıyla yavaş yavaş ilerleyip peynir kek tarzı şeylerle açın diyeti. İnşallah çabuk geçer bizim 1 buçuk ay sürmüştü diyet sonra geçmişti çok şükür
nazlii1_ nazifetopcu birde kaç aylık bebek bilmiyorum ama yoksa reflu yatağı alın kesinlikle çok faydasını gördüm
nazifetopcu Aslında tam olarak neye olduğunu anlasam . Hepsini aynı anda kestim şimdi . Süt ürünleri , yumurta , et , tahin. Ne zaman dahil etmem gerekir acaba
1gulceninannesi nazifetopcu doktor kontrolünde ilerlemiyor musunuz ? Tek belirti olarak kusma mı var ?
nazifetopcu nazlii1_ bebeğim 4 aylık . Artık reflü yatağına sığmadığı için beşikte yatıyor . Kendi kendini kurtarıyor artık kusarken .
nazifetopcu Öyle yapacağım devam edeceğim şu an istikrarlı bir şekilde . Domateste de bir reaksiyon gösterdi mi acaba bebeğiniz
nazifetopcu Doktor 2 hafta boyunca süt ürünlerini kes dedi ama ben diğerşerini de kestim alerji olabilecek . Doktorlara kalsa reflü ilaçları ile 4. Aya geldik. Alerji olduğu çpk bariz. Bakalık bu diyet işe yarayacak bence
Mnktrtaaa nazifetopcu reflü ilacı ne kullandınız benim kızımdasüt aalerjisi vw çoklu gıda 3.4. Ayda kusma pik yaptı gaviscon infant yaradı birtek motis kullandım gastrotuss kullandım işe yaramadı
nazifetopcu Doktor motis verdi fakat o daha çok kusturdu ve ishal yaptı . Başka bir şey kullanmadım işe yaramayınca