Leylaa_ Kızım hasta olunca koltuğa kustu oda az değil . Yıkattım hala kokuyor koltuk nasıl çıkar koku . Daha çok yeni kaliteli almıştık . En son çıkmazsa yüz değiştireceğim galiba doğum üstü masraf olmasını da çok istemiyorum kumaşı böyle iyi bulabilirmiyim bilmiyorum
LaraCroft Leylaa_ beyaz sabun, sirkeli su denediniz mi? Bir de o odanın camını kapısını açık tutup bir süre havalandırın derim… ben bu şekilde çözüm buldum 🌸
Denizoglan Leylaa_ lavanta yağı damlatabilirsin canım bir kaç gün damlatınca siner kokusu koltuğa zaten
Oglunasikbiranne08 Leylaa_ benim oğlum da baya oldu koltukta uyuyordu çiş kaçırmıştı altına ,koltukta çiş oldu doğal olarak . Çok fena bi koku vardı . İlk önce sıcak suyun içine cif koydum bastıra bastıra sildim iyice 5-6 kere bezi tekrar tekrar yıkadım kullandım. Neyse koltuk kuruduktan sonra yine sıcak su yapıp içine bu sefer çamaşır yumuşatıcısı koydum onunla sildim aynı şekilde 4-5 sefer . Hiç koku kalmadı . Deneyin bence çiş kokusu gittiyse kusmuk hayli hayli gider diye düşünüyorum.
jap Leylaa_ yüz değiştirmen bi işe yaramaz ki içindeki süngere sindiği için geliyo o koku. O bölgeyi tekrar yıkayıp durulamasını bikaç kere yapmaları lazım
Leylaa_ LaraCroft canım hava sıcak sürekli açık kapı pencereler . Yıkatma haricinden bi şey demedim . Sirke alır mı kokusunu
LaraCroft Leylaa_ aynı durumu bende yaşadım. Beyaz sirke, beyaz sabun (hacı şakir) ile her gün sildim, kurudu, sildim kurudu derken bikaç gün içinde bitti koku. Ha bir de amway lock koyuyordum sildiğim suya
OptimusPrime Leylaa_ Yıkatmada çıkması lazımdı. Kalitesiz bir yer muydi? Başka bir yere yeniden yıkatın
Leylaa_ OptimusPrime hayır diğer koltukları güzel yıkadılar . Koku süngere geçti galiba o yüzden çıkmıyor
fob Evcil hayvan koku giderici spreyler var onlarla bir tur silip arkasından halı koltuk şampuanıyla temizleyebilirsiniz. Köpeğim halıya çiş kaçırınca temizliyorum onun kokusu bile kalmıyor kusmuğu baya temizler diye düşünüyorum 😄
Mircet Leylaa_ benim koltuğumada aynısı oldu ben a101 de satılan simbo marka halı koltuk yıkama makinesi aldım vanish halı yıkama sampunanini çıktı tek seferde koku falan kalmadı tavsiye ederim fiyatıda çok değil 3 bin di
12betul Leylaa_ Kesinlikle karbonat döküp beklet olabaildiğince beklesin . Kokuyu çekiyor . Sonra elektrikli süpürge işe çek . Ban hastama bakarken 0 kokuydu evim @ayac