Metehannannsi floorjustice hastaneye değil sigortaya sormuştum sorduğum sigortada acıbadem sigortaydı
floorjustice Metehannannsi biz acibadem de kızımıza yaptırdık geçen sene Kasım ayında 5700 tlydi tamamlayıcı sigorta
Hanabii Hamile muayene ücretleri, doğumu vs sağlık sigortası ilk bir sene karşılamıyor. Diğer şeylerden yararlanabiliyorsunuz ama. Başıma geldi de oradan biliyorum.
Sat_123 Hanabii çocuğunuza hangi sigortayı yaptırdınız acaba ? Neleri kapsıyor? Bizde gebelik sürpriz olmadan yaptırsak iyi olucak sanırım 😄hamilelik öncesi yaptıralım ama dediğiniz gibi karşılamadıktan sonra nasıl olucak
Hanabii Sat_123 bebeklere bir yasından önce sağlık sigortası yaptırılamıyor. Yaşına gelmesini bekliyorum. Aksigorta acıbadem benim ve eşiminki. Kızımında aynı olacak. Neleri kapsıyor hiç bilmiyorum araştırma gereği duymadım. Ama kızıma yaptırırken neleri kapsadığına bakacağım.
jdjdjf Metehannannsi bende kaçırdım hamile kaldıktan sonra yapamadım. Doğumdan sonra eşim ben ve çocuk için üç kişilik Türkiye sigorta dan 14 bin e yaptırdık sigorta . Onu yaptırabilirsiniz avantajlı çok Türkiye de ki tüm özel hastahaneleri kapsıyor