churchil Kış gelmeden bebeğim için uyku tulumu almak istiyorum üstünde battaniye tutmuyor çünkü. Genelde evimiz 19 20 derece civarı oluyor onun için sanırım 2 tog civarı bir uyku tulumu tercih etmem lazım. Öneriniz varsa alabilirim 🤗
Atailknur churchil waikikinin uyku tulumunu kullanıyorum çok memnunum. 2,5 tog kışın kullanıyorum ev 22 derece civarında. 1,5 tog ilkbahar ve sonbaharda kullanıyorum.çok memnunum yıkayıp yıkayıp giydiriyorum.
Minigim2 churchil gercekten güzel ürün çok terleyen bı bebegınız varsa 1 1.5 tog alabılırısınız kızım kalorıfer dıbınde uyuduguna 1.5 togla terlemıstı 0.5 tog almıstım
churchil Atailknur bu yaz gerek duymadım pek ama kışın lazım olur diye düşünüyorum. 1 tane yeterli olur mu acaba yoksa yedekli mi almak daha iyi olur
churchil Minigim2 pek aman aman terlediğini görmedim açıkçası beslenirken kafası terliyo beşiği de kalorifer kenarında değil zaten terleyeceğini sanmam.
Atailknur churchil ben yedekli aldım terliyor bazen belli olmuyor hastalanıp kusuyor yada çişi sızıyor o sebepten ben ikişer tane aldım kış içinde bahar içinde olanından. Kurutma makinem yok hem gece hem öğlen uykusunda da kullandığım için bu şekilde rahat oldu. Bide büyük aldım ben rahat rahat giyiniyor. 1 yaşına geliyordu aldığımda tulumları 3 4 yaş için olanını tercih ettim. Kalıpları küçük waikikinin. Yinede deneyip bakarsınız. Bacakları biraz uzun oluyor ama zamanla büyüyor
churchil zkusagianne valla geçen sene yeni doğmuştu Allah ne verdiyse giydirdik örttük kış için soruyosanız eğer 😂 bide maşallah soğuğa alıştı çocuk heralde ne kadar giydirsem de sesini çıkarmıyo ve fazla gelmiyo üstüne
merve8126 churchil LCW nin uykum tulumları çok güzel 2 tane eskittik biz kış gelmeden almak mantıklı kışın çok pahalı oluyor . Uygulamadan kuponla daha uygun fiyata alabilirsiniz
churchil Atailknur üstüne göre almayı düşünmüyorum zaten 1 2 beden büyük alırım bir kaç kış giysin hem de ayaklarını örtsün. 2 tane almak daha mantıklı yetmezse 1 tane daha alırım en azından sonrasında. Kışın bide kuruması zor olur yedekli daha iyi. Teşekkürler 🤗