19 aylık oğlum var gayet normal çocuktu oyun oynar, kurar. Göz teması var. Baba, dede, anne, kuş, köpek, kedi, ağaç, ağız, diş, teyze felan bi kaç kelime daha söyler ama ikili kelimeleri yok. Ağzın nerde burnun nerde diye bilir. Resimli kartlardan hayvan meyve eşya hangisini sorsam verir. Evde de aktif yanımda işlere ortak ediyorum bulaşık makinası boşaltıyoruz çamaşır seriyoruz felan göz teması herşeyi normal aslında. Ama tv ye de biraz maruz kalmışlığı var. 1 haftadır hoşuma gitmeyen hareketleri oluyor. Tv açıksa dalıyor duymuyor. Tv kapalı olsa da bazen gözü dalıyo ama duyuyo seslenince o zaman. Elleriyle seviniyo çırpıyo gibi. Parmaklarıyla değişik şekiller yapıyo bi garip seviniyo yani bide önceki gün parmak ucunda dönerken yakaladım gözünü kırparken felan bi garip geliyo gözüme ben mi öyle düşündüğüm için vesvese mi yapıyorum anlamadım. 3 gündür tvyi full kestim biraz onun siniride oluyor herhalde çocukta. Bu bi kaç hareketi çok endişelendirdi beni sizce kuruntu mu yapıyorum ne düşünüyosunuz merak ettim