Umutdamla20 Moms44 ulaştırma bakanlığı ve Instagram yetkilileri şu anda toplantıdaymış bittiği zaman yazılı açıklama yapılacakmış
MiracAlpinveUmutunAnnesi Moms44 Siz sormayi bıraktığınız da açılacakmış öyle dediler bide sürekli instagram postu açtığınız için kapalı kalıyormuş bende söylemesi 😅
Minii_baby Moms44 ben VPN üzerinden gidiyorum valla herkes de öyle giriyor Sanırım hiç bişey yokmuş gibi devam ediyoruz 😂
Dondurmalikahve MiracAlpinveUmutunAnnesi Kız öyle deme 4 gündür buraya girmiyormus belki 18282883 defa açılan postlardan haberi yoktur 🤭
MiracAlpinveUmutunAnnesi Tubasahra Noldu instagrama story atmak için mi gitmiyorsun tatile ahhahahh😄😄
tubasd Tubasahra herkes WhatsApp a çöktü 🤣 ahaha biri diyor tam tatile geldim sürüm aticam Instagram gitti hahaha🤣
Tubasahra MiracAlpinveUmutunAnnesi Tabi canım.Bak hastaneye bile gidemiyorum serum takarlar da story atamam diye.
tultanhanim Tubasahra geçen gece kızıma acilde serum takıldı, yan sedyede de kızım yaşlarda(22aylık) bir bebek vardı serum takılı annesi ciddi ciddi söyledi biliyor musun? İnstagramda kapalı story atardık ne güzel diye. İnsanların kafasını anlayamıyorum artık 🥺