kiliclar Ysuf-cnnt gaza kabızlığı iyi gelen bir mama bir ara arkadaşım kullandı ve çok memnun kaldı canım.
Kubrasubasi Ben kullanıyorum önceden hipp kullanıyodum kabızlık yaptık evolviaya geçtim bebeğim beğenmedi hep yarım kalıyodu nedense bebelac çok sevdi şükür memnunum ve kabızlığı geçti
Ysuf-cnnt Diğer mamalara göre şeker oranı daha azmış ve sindirimi de kolaymış.kilo aldırıyor mu sizce?
sr_ky Ysuf-cnnt ya bende pek kilo aldırmadı belki bebekten bebeğe fark eder içeriğine bakın besin değerlerine diğer iyi mamalarla karşılaştırın
Ysuf-cnnt sr_ky evet benimki de çok az alıyor.ama mecbur bunu kullanacakmışım.inek sütü alerjisinden dolayı doktor dedi ama pek anlamadım 😕
Glycn Ysuf-cnnt keci sutlu mamalar var canim golden goat gibi inek sutune hassasiyeti varsa. biz nutrikonforu sevmedik suda cok zor eriyor hep topakli kaliyor ve kabizlik problemide gecmedi oglumun
Ysuf-cnnt Glycn saolasın canım bir araştırayım o mamayı ilk defa duydum.evet haklısın çok koyu oluyor o mama, ama benimki beğendi onu.fakat çok çabuk acıkıyor.
Glycn Ysuf-cnnt evet canim bebelac gold kullaniyoruz biz simdi cok cabuk acikiyor o konuda bmce en iyisi aptamil baya tok tutuyor ama asiri gaz yapiyor maalesef