annekadin18 Doğum yapalı 18 gün oldu hem emzirmeden hem de malum havalardan dolayı terliyorum ama daha önceden hiç yaşamadığım bir şekilde terim kokuyor.Duştan hemen sonra başlıyor.Kendimden tiksindim resmen.Bu durum geçici mi acaba tecrübelerinizi yazar mısınız?
Minii_baby annekadin18 bence bu sıcak havalardan kaynaklı ben Kars’ta yaşıyorum burası serin hiç terlediğimi ter koktuğunu bilmem ama memlekete gidince valla evimi özlüyorum duş almadan bir gün geçmiyor
morsevenanne9 annekadin18 benimde aynı sekil dogurmadan önce bu kadar çok terlemiyordum birde bir kac ay öncesinde terim bu kadar çok kokmuyordu şimdilerde çok terlemeye başladım aşırı ve kokuyor deodorant kullanmama rağmen emzirmeden dolayı oluyormuş sanırım ama neden böyle daha çok arttı anlam veremiyorum ve geçmiyor duş almama rağmen felan
tgur49 annekadin18 bunun hakkında soyle bılımsel bırsey okumustum kadınlar dogum yaptıgı zaman içgüdüsel olarak cok terler ve anne kokusu daha cok kokmaya baslar bebek bu sekılde tanıyormus
mondecaidensecmeler Yelda35 aynı durumdayım sadece terlemem kokmama yetiyor hamilelikten mi nedir birde felaket kokuyorum kişisel bakımına çok önem veririm ama tere çözüm bulamadm
mematiii Minii_baby annem banyodan önce kolunun altına sirke sürerdi hafifliyormuş en azından bazende kesiyor dedi dene derim.
tgur49 Ama tabıkı anne kokusu salgılanıyor sızınkı kötü bir kokuysa oda hormonla alakalı tuzlu yıyeceklerı azaltın
Canda annekadin18 hormonlarınız şu an 56 olduğu için oluyor bende sürekli kokuyorum diye geziyordum çürük soğan bir ben iki gibiydi 1 yıl oldu terleme de hafifledi koku da . O dönemde de duşa girdiğimde koltuk altlarıma karbanotlı su - tuzlu au yapardım çıkar çıkmaz sabun biçimli rollon kullanırdım ve çok sık duş almaya çalışırdım saçlarımı toplar vücudumu sürekli yıkardım
muhammedinannesise annekadin18 yani ben tekim sanıyordum ama varmış deme ki diyarbakırda yaşıyorum İzmire gelin gittim kendimi bildim bileli koymazdı hamileyken bille ama ne hikmetse eylülde doğurmuş biri olmama rağmen hep ter kokardım halla da öyleym eşim bille şaşırmıştı
lolitam annekadin18 doğumdan sonra oluyor sanırım bende doğumdan sonra kokmaya başladım vucut spreyi ve dedorantlarla azda olsa bastırmaya çalıyorum rexsona deodorant aldım en azından koltuk altim pis pis kokmuyor aşırı kokuyordu dedorantta fayda etmiyordu bu şekilde idare ediyoruz diyelimm
baliimm743 annekadin18 çok çok normal bence doğumdan sonra baya atılmıyor bu ter lanet yaa doğum yapalı 2 ay oldu hâlâ öyle duş alıyorum daha banyodan çıkmdan şıpır şıpır yanii böyle soğan gibi kokar mı insan valla öyleyledi her türlü rolan deodorant fln kullandım Yok bide lohusa teri eklendi tam oldu😅 ama zamanla geçiyor dizinde öyle olur canım
irem066 annekadin18 evet gecıyor canım bende böyle bır post açmıştım doğum yaptığımda 1 aya tamamen gıdıyor
Angel00 annekadin18 ne oluyor anlamadım halen ama dogumdan öncesine kadar teri kokmayan ben şimdi duş almasam iğrenç kokuyorum böyle bi ter kokusu yok geçmiyor da malesf
peri001 Bende hiç ter kokmazdım taki doğum yapana kadar 40 gün boyunca duş almışım gibi terliyor ve kokuyordum işin kötüsü duş alsanızda gitmiyor 10 dk sonra yine aynı oluyor neyseki 40ım çıkınca düzelmeye başladı artık kötü kokmuyor ama terleme devam ediyor rexona clinical serisini kullanıyorum tavsiye ederim
amazontuba Benim de lohusa lik henüz bitmedi yüzümü gözümü geçtim sırtımın terlediğini hiç bilmem, şuan bile sırtıma hortumla su tutulmuş gibi ter. Bi de kötü kokuyo koltuk altım filan da karardı benim umarım bunlar da geçicidir🥺
TwinsAndBeren annekadin18 merhaba deotak krem her duştan sonra kullanın bana dua edeceksiniz güvenilir eczane ürünü ☺️