Sat_123 Bukii champs baya oldu benim başvuru yaptığım anca arandım valla.Geçen burda bi arkadaşla konuştuk tekrar yazdım.Aradılar part time fazla olmuyormuş şuan
Sat_123 Bukii bu iki iş için arandım işte sabah ama çocuk olunca biraz düşünüyorsun leptobu da iş onaylansın öyle alın dedi ipad tarzı alsam o olmuyo mu ya bide kulaklık önerisi lazım resim varmı elinizde ses geçirmeyen çocuk sesi gitmesin en azından
adaatuna Sat_123 hem çalışıp hem çocuğa bakmak imkansız yakın evden çalışıyorum ben de ondan söylüyorum bakıcı bakıyor
Sat_123 adaatuna hadi yaaaaa ne kazanıcazki bakıcıya verelim eylülde kreşe gidicek yarım gün ama 12.30 da alıcam anca yemek vs temizlik çocukla ilgilen uyursa inş uyutur öğleden sonrada bakarım işe dedim yada sabahçıda olur ama bilemedim ya çalışmak istiyorumm
Sat_123 gizemvatansever çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Sizede kolay gelsin inşallah işiniz hep rahat olsun 💞
gizemm1310 @"Bunedunyakardesim merhaba görüşme olunlu mu oldu bende bugün görüştüm ve olumlu yarın evrakları teslim edeceğim
gizemm1310 @Bunedunyakardesim merhaba görüşme olunlu mu oldu bende bugün görüştüm ve olumlu yarın evrakları teslim edeceğim
Bunedunyakardesim gizemm1310 evet benimde olumlu bugün hepsini mail aticam tamamlayip hayırlısı olsun hakkımızda😊
zeynepgevil Beni de bilgilendirirmisiniz nasıl bi iş tam olarak ne yapılıyor şartları neler bende çalışmak istiyorum eşim evde çocuk konusunda sıkıntım yok
gizemm1310 @Bunedunyakardesim evet benimde bugün evrakları tamamlamam gerekiyor hayırlısı olsun canım ☺️
gizemm1310 @Bunedunyakardesim canım iyi akşamlar evrakları gönderdin mi acaba benim sadece öğrenim durumu belgesinde sıkıntı oldu e devlette çıkmıyor