Annonimmm 1 yaşında bebeğim var ve biraz yaramaz ve aktif bir bebek ona ne gibi oyuncaklar almalıyım siz neler kullanıyorsunuz bebeğim erkek
UrbanMom Annonimmm benim bebeğim de bir yaşında ona aktivite masası aldık gerçekten oyalandi arkadaşımın bebeği de aynı yasta o da gitti aldı o da rahatladı. Bir de erkekse Oyuncak arabaları seviyor oğlum yerde sürüyor ona da bakabilirsiniz
rainayaz Annonimmm aktivite masası almıştım boya vs yapıyorduk kendi başına da oyalanıyordu şuan 2 yaşında hâlâ da vakit geçirir tabi bir de demir araba hastası evde koleksiyon yaptık resmen 😂
Annonimmm UrbanMom aktivite masasında ne yapıyorlar boyama oyuncaklarla oynama vs mi benimki oturur da oynar mı bilemedim
Ezgim0 UrbanMom aktivite masası ne aldınız acaba görsel atabilir misiniz a101 de var fiyat uygun onu alsam mı acaba diye düşünüyorum sizinki nasıl bisey
UrbanMom Annonimmm üstünde Oyuncaklar var çeşitli onlarla zaman geçirir hemde motor gelişimine destek olur. Biraz fiyatları pahalı ama temiz ikinci el bile alabilirsiniz arkadaşım aldı ficher price marka ikinci el ama herseyi calisiyor tertemizdi
Annonimmm UrbanMom biraz önce bende ona baktım 3 seviyesinin olduğunu yazıyordu ayakları takılıp çıkartılabiliyor ondan bahsediyorsunuz sanırım degil mi
UrbanMom Ezgim0 şu an görsel atamam ama a101de uygunsa alabilirsiniz çok yüksek fiyata gerek yok yani oyalansinlar yeter