bebegiminbesigicamdan Saclari cok dökülmeye basladi elleri ustu hep sac 5 aylik neyle tras edebilirim jiletle olur mu ki makineden korkabilir sesli çünkü
Lolik bebegiminbesigicamdan jilet riskli kendini atsa hareket etse kesersiniz Allah korusun. Bende kiwinin bebek traş makinesi var sesi çok az bir bakın isterseniz
HeeSenCokBiliyon bebegiminbesigicamdan bizim de öyleydi ama asla tıraş etmeyi düşünmedim yapmayın bence 🙄
bebegiminbesigicamdan Lolik onuda gormustum ebebegin kendi markasininda var ama bilemedim guzel keser mi ki
misssevval Makineyi açın kenarda çalışsın sesine alışınca kesersiniz ve ya korkmuyorsa elektrik süpürgesi/fön makinesi çalıştırın onlar çalışırken kesin
smytpl bebegiminbesigicamdan biz eşimin traş makinasıyla yapmıştık kablosuz şarjlı olandan başlığına demir takmadık plastik gibi olandan 2 numaraya vurduk saćları baya uzundu hiçbir skntı olmadı korkmadıda.
LadyGaddar bebegiminbesigicamdan Biz 7 gunlukken berberde tras ettirdik hiç korkmadı aksine uykusu gelmişti, Jilet çok tehlikeli bence siz yapmayın
HeeSenCokBiliyon bebegiminbesigicamdan küçücük bebek ya ben kıyamam valla sorun da etmedim açıkçası dökülmesi de gayet normal
bebegiminbesigicamdan HeeSenCokBiliyon agzina cok giriyor yataginda döküldüğü icin elleride hep agzinda islak yapışıyor