rabiab 9 aylık bebeğimin ağzında pamukçuk çıktı geçmiyor. Mukostatin kullanıyoruz azalma yok. Başka ne yapabilirim
churchill rabiab karbonatlı su yap canim beyaz temiz bi tülbent ile suya batirip agzinin icini sil hemen geçiyor
baliimm743 rabiab ılık bir su ve karbonatlı su ile temizleyebilirsiniz parmağınıza sarın gazlı bez yada temiz bir parça bir şey temizleyin
bebegiminbesigicamdan rabiab biberon emzik meme temizligi cok onemli hangisini kullaniyorsa mikostatini nasil kullaniyorsunuz kullandiktan sonra yarim saat beslemeyin
Aseliiimmm rabiab sabah akşam 3 damla agzına damlattım bıde karbonatlı su ıle sildim agzını. Emzık bıbern vs hergün kaynattım
1234hevlin rabiab YouTube da Osman gonulal videosu var. Ordan bakabilirsiniz karbonatlı suyla nasıl temizlenir. Ben onunla gecırdım hemen etki ediyor. Kaynayıp ılımıs ıcme suyuyla yaptık biz.
Mnli rabiab karbonatlı su ile bebeğin ağzını kendi göğsünüzü kaşığını emzik kullanıyorsa emziği sık sık temizlemek aynı aylarda kızım da olmuştu dr emince senin göğsüne geliyor sonra tekrar emdiğinde bebeğe bulaşır geri demişti
boralii rabiab karbonatlı suyu yalnızca diline değil dokunduğu ağzına götürdüğü her şeyle temizleyin emziriyor iseniz memenizi falan sürekli temizleyin
sezerckmom rabiab bana da aynı ilacı verdiler kullanıyorum azalmadigini nerden anladnz bakabiliyormusunuz boğazına bide nasl kullaniyorsunuz ağzını hiç sildirmiyor ne illet bir hastalık ya 🤦🤦
boralii sezerckmom acaba elle yıkanıp kurtulsa bozulur mu? Mantar sonuç olarak temizlenmesi gerekiyor 😓
boralii sezerckmom geçmiş olsun bizde de var aynı durum Allah’tan benimki oyuncaklar yerine şişe tepsi abuk sabuk şeylerle oynuyor 😶