Klaray Bebeğim 4 aylık oldu evde o uyumadığı sürece asla televizyon, tablet vs açmıyoruz görmesin diye. Fazla mı abartıyoruz? Çok sıkılıyorum gün içinde bütün gün bebekleyim arada açsam başını kaldırıp bakabilir diye çekiniyorum. Siz ne yapıyorsunuz?
tontonanne Klaray bizde aynı şekilde ilerliyoruz zaten vaktim olmuyor orası ayrı da😁 ama youtubeden şarkı açıyorum ben odaklandigini fark etmedim ama TV gordugunde dikiyor gözleri anlıyormuş gibi aynı
MotorcuAnne Klaray 3 yaşına kadar evde tv açmadım. O akşam uyurken sessiz bir şekilde eşimle film açar izlerdik. Sma gün içinde asla tv bilgisayar tablet telefon her ne ise.. Hşçbir şey yoktu.
kizimdakizim Klaray benim kızımda 10 aylik.hic açmıyorum.sadece akşamları yemek yerken haberleri izliyoruz yarım saat o kadar.onda da dikkati yemekte oluyor.sikici evet ama mecbur.
Beyzaveduru Sadece uyurken açıyoruz ben de çık sıkılıyorum. Büyüdüğü için elimden telefonu da alıyor hiç kullanamıyorum
yavrupandaannesi Klaray 7 ay 10 gündür evimizde tv açılmıyor mümkün olduğunca da uyanık kaldığı sürece telefonu elime almamaya özen gösteriyorum
cokbilmismom Klaray gündüz hic açık değil zaten tv de bir şey yok ki. Aksam eşim geldiğinde açıyor ama bebeği tvyi göremeyeceği yere koyuyoruz hep arkası dönük oluyor. Tv seside çok açık olmuyor. Ben gün içinde o uyuyunca tabletten birseyler izlerim genelde. Ama gündüz hep telefon kullanıyorum ananesi ile görüntülü gösteriyorum falan tamamen sıfır ekran değil ne yazık ki. Ama tabi video falan asla izletmedin YouTube dan açtığım ninniler bile siyah ekran. Bebeğim 3 ay 20 günlük uzun bir süre tv izletmeyi düşünmüyorum
D_deniz Klaray 4aya kadar açsa idiniz de görmezdi de artık bu Aydan sonra tv açık olursa bakar. Çevremde tv le büyüyüp sorunsuz olan çocuk da var sorunlu da var hatta otizm belirtileri gösteren de var. Çocuklarımız sıkıntıları var mı yok mu bilemeyiz yarın öbürgun tv de bunları tetikleyebilir gerek yok zaten çocuklar akşamları uyuyor sezonlar da açılınca bebisler uyuyunca izleriz 😀
Mnli Klaray 5 yaşında olacak 3 ay sonra 5 yıldır evde çocuklar uyanıkken tv açılmaz tabi oğlumun ekran saati var 1 saat artık ona açıyoruz salonda izliyor ya da tabletle odasında 1 yaşındakini başka odada oyalıyorum o zaman
Nisangunes Benimde bebeğim 3.5 ay oldu Gündüzleri aciyordum o emerken vakit geçirirken izlemiyordu tabiki ama arkada ses oluyordu ben bakıyordum Simdi dikkatini çekiyor bende açmıyorum ama vakit geçmiyor ses olmadığından uyanmıyor çocuk emiyor uyuyor kucağımda tabiki işte yapamıyorum hiç Eşim gelince açıyor tvyi güzelce sesini de iyice aciyor cunku elinde de telefon bi yandan.Bundan sonra böyle olmaz ama kafasını çevire çevire boynu donuyor çocuğun geçerken bakacak diye Uykusu da çok hafif çıt dese uyanıyor en azindan ses olurdu çocuğa diye düşünüyorum ama öyle de zararlı oluyormuş
thecamellia Klaray kontrol ettiğiniz sürece aıkıntı yok merak etmeyin kendinizi yormayın kasmayın bu kadar bence
cevizlikek22 Klaray 21 aylık hiç açmadık telefon da mümkün olduğunca yanında kullanmamaya çalışıyorum izlemese de arkadan gelen sesler olumsuz konuşmalar gelişimini etkileyebilir demişti doktorumuz sıfır ekran bol kitap ve oyunla bir şekilde gün geçiyor zamanla siz de ekransızlığa alıyorsınız
btlbsr Klaray bebeğim 2 yaşında tv hiç izlemedi. Misafirliğe gittiğimiz zaman açık olursada rica edip kapattırıyorum sonuçta tv ye değil muhabbete gidiyoruz. Kendim sıkıldığım zamanlarda da kulaklık ve telefonla idare ediyorum. 3 yaş altı çocuklarda ekran sağlıklı değil.
ebrudefne06 Klaray bebegim 1 yasinda 1 yildir tv izlemiyorum. Esim uyuduktan sonra maç vs aciyor beni sarmiyor telefonda bisiler izleyip yatiyorm. Sosyal hayat sıfır valla