Tuqcenes 8 aylık bebislere kahvaltıda ne yediriyorsunuz hanımlar ben kahvaltı konusunda çok eksiğim sanki 😏
Sibel_33 Tuqcenes yumurta sarısı içine bişeyler karıştırıyorum ama bazen yeniyor bazen yiyor daha düzgün bişeyler vermek istyrm bnde şaşıyorum
Hazine_aykut Tuqcenes yumurta sarısı bir çay kaşığı yulaf unu biraz peynir tavaya zeytinyağı döküp kısık ateşte pişiriyorum omlet yanına muz salatalığın iç kısmı pekmez bazen de pankek yapıyorum
Prensler26 Tuqcenes yumurta sarısı verebilirsin tuzsuz labne peyniriyle. Ben karnabahar yada kabak haşliyorum çatalla eziyorum hangisini haşladiysam sonra yumurta sarısıyla çırpıyorum zeytinyağında omlet yapıyorum çok severek yiyor oğluşum. Deneyin sizde çok güzel oluyor yer belki 🤗
Lalaa Yoğurt,bisküvi, herhangi bi meyve rendesi, biraz pekmez biraz kaşar rendesi toz ceviz vs karıştırıyorum evde hangileri varsa ama bazen yiyor bazen hiç yemiyor 😖🙄
DoaCnr Yarim yumurta sarisi labne yada lor peyniri zeytin ici yarim ceviz rendesi anne sutuyle karistiriorum yoksa ihlamurlada cozebilirsiniz
Tuqcenes Bende karışım veriyorum o zamn herkes ole veriyor bebeğim de kabizlik sorunu çok olduğu için pek pankek omlet katı şeyler veremiyorum çünkü 😏 acaba yalnis mı yapıyorum die düşünmüştüm
papatya1507 Bugün 11 aylık oldu ikizlerim ve hiç bulamaç vermedim peyniri ayrı yediriyorum yumurtayı ayrı bazen omlet veriyorum bu sabah patatesli omlet yaptım mesela bazı sabahlar avakado muz vs vs çeşitlendiriyorum
Tuqcenes papatya1507 yumurtayı bende ayrı veriyorum yoğurt cici bebe pekmez labne cevizi karıştırıyorum
Erencinarinannesi Ben yeni başladım bugün kahvaltı olayına peyniri ayrı verdim çeyrek yumurta sarısı verdim yanlış mı yaptım acaba ama gayet de yedi yani bişeyle yumuşatmaya gerek var mı ki ?
Erencinarinannesi Tuqcenes tamam canım yedi yani sorun olmadı ben blw yöntemiyle gitmeye çalışıyorum bulamaçı sevmediğim için çocuğuma da bulamaç yapmak istemiyorum
Tuqcenes Gundogduu ceviz ve zeytin şimdilik erken 6 aylık bebek.icin 7 den sonra.baslamanizi tavsiye ederim 😊
DoaCnr Gundogduu biz kahvaltiya 7.ayda basladik cnm yumurtayla sadece sonra peynir ekledm ve sonradan cesistlendirdim ceviz zeytn vs.6.ay icin erken bence
Tuqcenes Prensler26 köfte olarak yapmıştım bende yemeginde benimki pek sevmedi karnıbahar ile brokoliyi 😏
Prensler26 Tuqcenes birde benim dediğim gibi yumurtayla dene sabah kahvaltıda inşallah sever 🤗 insan ne yapacağımı şaşırıyor valla 😏