Zmnzmn Kizlar ankarada özel çocuk dr, burda yabancıyım, uygun fiyatlı, hangisine götüreyim sizce, bildiginiz varsa direk oraya gidecegim.
kasimonbes Zmnzmn ben a hospital vedat Öztürk’e götürüyordum çok uğraşlar sonucu yorumlardan kendisini buldum. Gayet iyi gereksiz antibiyotiğe karşı biri. Taşınıyorum orda olsam yine ona talipli olurduk ❤️ Ama devlette de en iyisi Hacettepe bana uzak kaldığı için gidemiyorduk acil durumda acilini kullanıyorduk acili efsane bir hastane 8 tane doktor oluyor
merkursavascisi_06 Zmnzmn uygun fiyatlı mı bilmiyorum bizim tamamlayıcı olduğundan ancak keçiöreb medikal parkta burak çınkıldı sanırım soyadı onu beğendik ona gidiyoruz rutin muayenelerde. Geçen acil bi durumda gittiğimizde o yoktu yine o hastanede almıla bulun a gittik onu da beğendim yatış yapmak durumunda kalmıştık iyi ilgilenmişti. Ama tabi eviniz keçiörene yakın değilse başka doktor bulmak daha mantıklı olabilir😇
Zmnzmn merkursavascisi_06 ev Sincan tarafında başka bı şehirden yeni taşındık 1 ay bile olmadı, hicbi yeri bilmiyorum oyuzden sorayım dedim :), peki özele randevu almasam alırlar demi
aybukerd merkursavascisi_06 merhaba medicale rutin kontrol için hangi hocayı tavsiye edersiniz burak mı almila mı
merkursavascisi_06 Zmnzmn bi gece önceden randevu almıştım ben, doktorda yer olursa alırlar tabi sonuçta ekstra para geliyo😅 sincan tarafını da ben hiç bilmiyorum ya🥲 hoşgelmişsiniz Ankaraya😇
merkursavascisi_06 aybukerd burak beyi tercih ederm öncelikli olarak ama onda sıra bulamazsak almıla hanım. Mustafa çağlayan mıydı neydi ona gittik memnun kalmadım nargiz hanım var bi de bi ara ona da gittim eh işte . En çok burak beyle almıla hanımı beğendim o hastanede
tadusea Bebeğim 2 aylık bizde burak hocaya gidiyoruz çok memnunuz bebeğe yaklaşımı anneye verdiği moral her şekilde çok iyi bir doktor