emineaycyilmaz Kızlar emzirirken saç boyatan oldu mu bebeğim 16 günlük 20 sinde saçımı boyatmak istiyorum hamileliğimde boyatmadım ne olur ne olmaz diye ama artık boyatmam gerekiyor yoksa 40 ı mı çıksın ne yapmalıyım çok kararsızım
dodu0207 emineaycyilmaz saç boyaları saç derisi tarafından emilip direk kana karışıyor ve bu boyaları herkes biliyor ciddi bir kimyasal zaten hani kana karışan şeyde sütünüzden bebeğinize geçiyor siz bilirsiniz tabi ama benim dinlediğim hiç bir doktor yapmayın diyor. Kremi bile temiz icerikli kullanın cilt tarafından emilip kana karısıyor diyorlar. Hele saç boyası🥲 en azından bitkisel daha temiz icerikli bir secenek olabilir
Dogacelik emineaycyilmaz doğal içerikli uygun boyalar var. Kuaförle görüşğn kullanacağı markayı söylesin internetten araştırın ona göre karar verin🌸
tugclrn emineaycyilmaz uzun bir süre bende cesaret edemedim bebeğim 8 aylıkken boyattım. Doğal içerikli boya olduğunu söyledi kuaförüm
annebenanneoldum Ben boyattım boya saçımdayken emzirmedim kokusu çıkana kadar güzelce yıkadım o şekilde emzirdim
emineaycyilmaz annebenanneoldum annem diyor ben bakarım git boyat gel diyor hani onu yanımda götürmicem ama eve gelir gelmez duşa girerim yeniden olur mu öyle
annebenanneoldum emineaycyilmaz olur bence yine de daha ili bilen biri varsa o yanıtlasın ben sallamadım boyadım diye kesin hüküm vermeyeyim
dodu0207 emineaycyilmaz annelik hamilelikten itibaren ömür boyu fedakarlık gerektiyor galiba🥲🙈 karar sizin tabiki yine de ben bildiğimi paylaştım ☺️
elizan1212 Ben kuaförde boyattım 40 çıktıktan sonra bir yan etkisi olmuyor daha iyi hissetmek istersen boyat mutlu anne mutlu bebek ☺️