yaAllah rizasi icin başından buna benzer bi olay gecmis olan varmi tavsiyede bulunan bana hic normal gelmiyor.kızım 22 aylik artik uykusuzluktan şeker hastasi sinir küpü oldum okdar üzülüyorumki.öncedende uykusu iyi degildi zor dalardi ama sadece emmeye kalkip geri uyurdu bebekliginden belli nerdeyse verimli uyku saatlerinde uyumuyor.Ama büyüdukce iyice cigrindan cikti gece en erken 1 gibi 2 saat sallayarak zorla uyutuyorum ana sabaha kadar 1 2 dk bi debeleniyor besigi dar oldgu icin carpiyor saga sola yanima aliyorum kendini saga sola atiyor kesintisz asla uyumuyor öglene dogru yorgunluktan bitap ðüşup uyursa uyuyor 12 saat kesintisiz .haliyle gec kalkiyor.gunduzde yine en erken 1 saat ugrasiyrm ondada 1.5 saat ayda yilda max 2 saat uyuyor.disarda bebek arabasinda vs yorgunluktan sallaniyor ama uyumuyor iyice saatlerce uyumucak son redde uyuyor.emiyor ama emmeyle alkasi oldgunu dusunmuyrm cunki cok istemiyor şu ara uyumayinca streslenip istiyor ayy valla okdar endiseleniyorumko bu haline sorun cikcak doye