mlkzblr Bebeğim 6 aylık ve ek gıda için tarif bulamıyorum ve eminimki benim gibi bir sürü anne daha vardır 🤗 herkes faydalı bulduğu tariflerini paylaşırsa çok sevinirim 😘
[silindi] mlkzblr kizim bayilir😋 patates havuc 1 yemek kasigi bulgur yada mercimek corba yapip blandedan geçirip iciyor.kemik suyu varsa onla yapiyorum 😊yada yogurdun icine 2cicii bebe yarim yumurta sarisu az peynir 😂
[silindi] mlkzblr bizde 5.5 olduk yogurt basladim yavasdan bende ne yaparm ne yedirmeliym kafam cok karisik hc birsey bilmiyorum bilen anneler destek olblrmi dr um tu seker yag salca yasak dedu sadece
Derinbebis [silindi] mlkzblr ınstagram @nisan2019anneleri ekleyebilirsiniz üç gün kuralına göre sırayla başlayacağınız besinler ve yaptığımız ek besinleri paylaşıyoruz ☺️ Anneler de kendi yaptıkları etkinlikleri ve ek besinleri yolluyor faydalı olacağına eminim sizi de bekleriz 😋🥰
Serap46 [silindi] tavuk suyu ya da et suyu da kullanılabilir mi? Gerçekten bilmediğimden yazıyorum bazı gıdalara belli bi aydan sonra geçiliyormuş ya? Tavuk suyu kullanssk çok mu yağlı olur?
Aysglhrnemralp Instagramınız varsa defnetoşla ek gıda sayfasına bakın ben ordan çoğunu yapıyorum ara öğünler ve bebekler için yemek tarifleri var hepsi de sağlıklı 👏💕
[silindi] Serap46 ben dolabimda etim varsa onun suyundan tavugum varsa ondanda sorun yapmadi benm kizimda😊