Gokce91 Kızım 33 aylık. 3 hafta oldu hala söylemiyor. Altına yapıyor. Geri mi dönsem? Ağlama krizleri vs yok ama bir türlü ilerleyemedik. Gece kuru kalkıyordu şimdi gece de yapmaya başladı
Szn03 Gokce91 ah aynı dertten yakındım geçen gün. Senın bayagı olmuş cokta güzel sabretmişsin. Ben bir bucuk günde bezi geri taktım. Çunku asla wc bir kez bile yapmadı. Artık oturmak istememeye basladı. Aglamaya mız mız lanmaya basladı. Birde tutuyor gibiydi. Taktım geri. Bir ay sonra 3 yasına girecek. Tekrar ozaman deneyecegım
Deletedmom_216 Gokce91 kiz 3 hafts olmus bu kadar sabretmenin ustune geri donmek bence olmaz surekli sorsaniz var ki yok mu diye hatirlatsaniz olmaz mj acaba
Turuncukafa15- Gokce91 bencegeri dönün her şeyın zamanı var kızım da yapamamşdı geri döndük sonra tam 3 yaşında öğrendi hiç de zorlanmadk . Çok pişman olmuşdum ısrar ettiğime zorladığıma.
LinaElzem Gokce91 kızıma 2 yaşında öğretmeye çalıştım bir türlü olmadı psikolojisi bozuldu artık tuvaletten korkmaya başlamıştı bende geri bezi taktım tam 3 yaş 1 aylıkken bezi bıraktım 2-3 günde öğrendi acele edip benim gibi zormalayın zamanı gelince kendileri bırakıyormuş onu anladım. Gece hiç kaçırma olmadı gündüz ara ara olurdu sonra o da geçti.
Gokce91 Szn03 ben tuvaletine oturtmak için hep oyun oynadım, resim yaptk, video izledik. O yüzden tuvalete oturunca yapıyor bazen yapmıyor. Ama bir türlü gelince söylemiyor. Yaptım diyor yaptıkran sonra.
Gokce91 Deletedmom_216 sürekli soruyorum ama tutma işini beceremiyor. Kendini yukarıya çekiyor şekilden sekile giriyor sonra altına yapıyor
Gokce91 Turuncukafa15- dönmeyi düşündüm ama istemez gibi geliyor. Kendi de bez tak demiyor hiç halinden memnun. Hep ben bakıyorum geldi mi gelmedi mi anlamaya çalışıyorum. Bazen tuttutuyorum bazen olmuyor
Gokce91 LinaElzem korksa hemen dönecektim ama oturunca tuvalete yapabiliyor korkmuyor hiç. Bizim sıkıntı 3 haftadır söylememesi. Gece ben hiç kaldırmıyordum o da yatağa yapmıyordu. Şimdi yatağa da yapmaya başladı
LinaElzem Gokce91 bu da bi evredir belki merak etmeyin o da geçer. Kızım 4 yaşında mesela eğer oyun oynarsa hiç söylemek istemez kendini sıkar şekilden şekle koyar anlarım bakarım 2 damla da olsa kaçırmış oyunu bırakmak istemez.