TugcenurLina Merhaba anneler kızım 1 yaşına dün girdi. Yarın bir yaş aşısı var yan etkilerini yaşayan oldu mu ? Önlem gerektiren bir aşı mı ?
end TugcenurLina kesinlikle aşıdan önce ateş dürücü şurup vermeyin bu çok yanlış bişey bebekten bebeğe değişiyor belki hiç ateşi çıkmaz huysuz olmaz olsa da ateşi 39 olmadan şurup vermeyin önce üstünü çıkarın ılık suyla duş alın nemli bez koyun koltuk altına falan biliyorsunuz zaten düşmediyse şurup verin
[silindi] TugcenurLina kabakulak kızamık kızamıkçık zature ve su çiçeği aşısı ağır bir aşı süt ve yumurta alerjiniz yoksa sıkıntı çıkarmaz ama bnce öncesinde ilaç vermeyin aşıyla birlikte kusma yasaniyo öncesinde ilaç verildiği icin
TugcenurLina end genelde aşılardan pek etkilenmedi şimdiye kadar maşallah. Yaş aşısının farkı var mı diye merak ettim teşekkürler 🌸
Deletedmom_1111 TugcenurLina genelde aşılardan pek etkilenmedi şimdiye kadar maşallah O zaman bundan da etkilenmez tek aşı değil ama tam hatırlamıyorum bacak ve ağızdan verdiler yanlış olmasında Bi sorun yaşamadık benim kızımda etkilenmez aşıdan
alisinannesi17 Aşıdan önce verilen ağrı kesiciler aşının etkisini azalatabilirmiş bence vermeyin bizde hiç Aşıdan ateş olmadı mesela her bebek farklı bırakın o aşı bebeğinize etki etsin ates olursa verirsiniz