pinkpanter Saçlarım hamilelikte güzelleşti gürleşti bebiş 8 aylık 1 aydır kafamda saç kalmadı resmen aşırı bi dökülme var başınıza geldi mi ne yaptınız
ssydaa pinkpanter benim de öyleydi swissoderm şampuan yeniden çıkarmaya başladı onu deneyebilirsiniz. Bende hipotiroid hastasıyım ilaçlarıma devam ediyorum
pinkpanter Alseli bebekle ilgilenmekten çok ihmal ettim kendimi siz kullandınız mı ne kullanmayalım çok dökülüyor tutam tutam doktora gidip kanlarıma baktırdım normal cildiyeye git dedi dökülme için
pinkpanter Alseli evet stresten de olabilir tiroid ilacı kullanıyorum ama şuan devam ediyorum normal değerlerim saçım için spreyler yağlar aldım ama faydasını görmedim 😞
ferahmete Aynı sorun bende de var kestirince biraz azaldı ama onunla bı alakası yok aslında 2 sene sürüyor dedi Dr bana kişiden kişiye değişir ama tabi vitamin alıyorum balık yagi vs demir ilaci ara ara kullanıyorum
Alseli pinkpanter valla canım ben multi vitamin, b12, d vitamini ve demir alıyorum. Bence etki etti. Bide hormonlardan demişti doktor cinsellik yoktu ona başladık belki o da iyi geldi hem stres için hem hormon için
ferahmete Evet yarıyor yani tamamı ile kesmedi tabiki ama takviye olduğu için azaldı ama bence biraz sabırlı olmak lazım o konu da da hormonlar iki sene ancak kendine gelirmiş .