happychilded 55 ile hamile kaldım 75 ile doğurdum , sımdı 3 buçuk aylık halen 67 kıloyum maalesef göbek nasıl gider ya bi fikriniz var mı direk spora mı başlasam yoksa biraz kendimce diyet mı uygulasam aradayım sizce napayım moral 0 😕
Happybaby06 happychilded 8 ay oldu göbek yeni gidiyor sezeryandan sonra her ay azcık azcık azalıyor kilo vermek için erken emziriyorsan biraz daha bekle sonra emziren anneye özel diyet veriyor diyetisyenler rahat rahat verirsin
anonim351 happychilded hayırlı olsun öncelikle. Daha çok yeniii. Rahim kendini 6 ayda toparlıyor o dönembiraz daha inecek karnın. O zamana kadar diyetisyenle veya kendin evde sağlıklı şekilde diyet yapabilirsin. Zamanla vücudun kendini hızlı toparlayacak ödemlerin gidecek . Emziryorsan zaten emerkende zayıflayacaksın . Ben diyetisyenle 1 ayda 4.5 kilo direk yağdan vermiştim . Diyetisyen aklında bulunsun .
Alseli happychilded bende ikinciye hamileyim ilk hamilelikte 21 kilo aldım. 1 senede verdim. Emzirdikçe gidiyor. Göğüs büyükse benim gibi daha zor oluyor ama. Spor, pilates ve yüzme en güzeli
happychilded anonim351 ya aslında en güzeli dıyetisyen de biraz maddı olarak çok zorlar mı onu bilmiyorum spora başlarım dıyorum en kötü ıhtımal bide yediklerime dikkat ederim
anonim351 happychilded şuan ki fiyatlarını bilmiyorum ben 6 ay oldu gideli 800 civarıydı aydında . Şuan ben kendim evde devam ediyorum ama çok ekstrem bişey olmaz şekerim tansiyonum oynamazsa akşam en geç 18:30 da yiyorum . Çok acıkırsam yoğurt cacık tarzı şeyler . Bu şekil bile 2 ayda 5 kilo verdim . Birde tatlıyı gerçekten neredeyse tüketmiyorum aşırı etkisini gördüm . Önceden hergün yerdim yemezsem kriz olurdu resmen . Bu şekilde deneyebilirsin. Mesela benim diyetisyenim et tavuk türevi şeyleri akşam yememe izin vermezdi sindirimi zor diye öğlen yiyeceksin derdi. Akşam yemeği 8 kaşığı geçmeyecekti. Bu detaylarda işine yarayabilir.
melekk_ happychilded yazio uygulamasindan kalori hesaplamanizi yapin. Aksam yemeginde ekmek yemeyyin. Sabah bugday veya tahilli ekmeklerden yiyin. En fazla iki dilim. Gun icerisinde 2,5-3 lt su icin. Leslie veya egzersiz yapabilirseniz yapin. Muhakak ara ogunde bir seyler yiyin ( yogurt yesil elma tarcin seker istegini kesiyor ve diyete tam uygun. Ya da bir hurma bir adet meyve veya kuruyemis abartmadan) 9 dan sonra kesinlikle hicbir sey yemeyin. Yattiginizda karniniz ac olacak.
nurcuk1 happychilded hiç takmayın çok da güzel verirsiniz emziriyosanız şuan için birşey yapmayın derim ben 4 buçuk ay oldu doğum yapalı sezaryen hemde 68 kiloyla hamile kaldım 85 ile doğuma gittim sadece 2 ay emzirdim sütüm kesildi bazı şeylerden dolayı son 2 aydır kendi kendime uyguladığım bi diyetle biraz da spor destekli öyle kendimi çok hırpalamadan 67 kiloya indim üstelik göbek yok denilecek kadar az kaldı babam bile şok oldu beni görünce düşünün 😀 sizde verirsiniz 🌸
beyazzkuguu happychilded bende 3 ay oldu doğum yapalı 5 kilo fazlam var göbek gitmiyor çatlaklar hiç gitmiyor zaten 🥹🫠🫠