brsnhsm Melekhnm Bende varım. Geçen yıl 85ile başladım 74te kaldım kaç aydır bıraktım iyice. Hadi bismillah başlıyorum 🤲🏻🌹
Melekhnm brsnhsm kaç ayda 74 oldu ama en azından iyi vermişsiniz kilo yakışmıyor insnaı büyük gösteriyor
mrvyad @Melekhnm var benimde 20 kg fazlam🙂 sürekli yatılı misafir izne git geller hareketsizlik derken başladığım her diyet maks 1 hafta sürüyor 🙂
lidyaaa Melekhnm 3 haftadır diyetteyim 129,5 gördüm tartıda başladım diyete şuan 123,5 a düştüm devam ediyorum bakalım 😆
tazeanne0033 Melekhnm 20 gün önce doğum yaptım. Bu göbek nasıl gidecek bilmiyorum. Boğazım hiç durmuyor tok iken artık az yicem zayiflicam diyorum acıkınca gözüm bişey görmüyor. Emziriyorum ondan mı oluyor napacam bilmiyorum
Melekhnm tazeanne0033 çok yeni doğum yapmışsınız normal dğeil mi emzirme döneminde ben yedim hiç düşünmedim gerçekten bebeğiniz mecbur emecek ve yemeniz lazım bence
rabiamerye Melekhnm bende varım 74 kiloyum boyuma göre 20 kg fazlam var nasıl sıkılıkta bi diyet yapacaksın
Hanimeli-anne Venuselis ilk şu forx5 kahvesiyle başlamıştım birazda olsa iştah kesmişti. özellikle akşam yemeği erken ve az yedim acıkma olursa direk meyve yedim