Egeliglsm 6 aylık oglum 2 gündür öksürüyor burun akintısıda var biraz önce yattigi yerden kucagima aldigimda icinde ne var ne yok boşalttı. İlk defa böyle biseý yaşadım oda bende kala kaldık resmen. Acaba hastalıgindan mı midesini mi üsüttü diye düsünüp duruyorum. Besleneli yarım saatte olmuştu 😔😔
DesorLiviya Egeliglsm gecmis olsun kuzuya balgama baglida kusma oluyo sık sık burnunu temizle canm eger fışkırarak kusma varsa sürekli kusuyorsa hastaneye gotur bnce
Ebruegemen Egeliglsm benim bebeğim 5 aylık 4 önce aynı sekilde emzirdim yatırdım baktım öksürüyo gibi kucağıma aldım ne varsa kustu çok tazikli bir sekilde 2gün akşam yemeğinde balık yedim 2 akşam üst üste kustu balıktan mı oldu acaba diye düşündüm çünkü gün içinde hiç birseyi yoktu balık yapmış olabilir bence sizde farklı birsey yemiş olabilirmisiniz
Egeliglsm DesorLiviya sağol canim balgami yok. Burnunu devamlı açıyorum yarın götürücem doktora içim içimi yiyecek yoksa ondan mi bundan mi diye düşünürken 😔
DesorLiviya Egeliglsm kuzum balgam yok saniyoruz ama oluyormus arkadasimin bebegi iki gun ayni sekilde surekli ne yediyse hepsini cikartti oda korktu hastaneye goturdu ama doktor balgam var demis Sen genede gotur doktora insallah birseyi yoktur
Egeliglsm Ebruegemen emzirmiyorum canim 3. Aydan beri mama ile besleniyo oğlum öyle birsey de yok o yüzden. Ama eg gıdaya gectik tarhana verdim ilk defa bugun o yaptıysa olabilir diye düsünuyorum