pinko_ Selam kızlar bebeğim 5 aylık hâla göbek bağı evde nereye gömeceğimi bi türlü karar veremedim eğer evde durursa eve ve anneye çok bağlı oluyormuş siz nereye gömdünüz
Bssraa2 pinko_ evde duruyor hala 19 aylık inanmıyorum bir yere gömmeyi o yüzden saklıcam oğluma vericem büyüyünce
Elfgrn pinko_ evimde kutuda saklıyorum. Batıl inanç o söylentiler inanmıyorum. Aşka yere gomsemde saklasamda nasibinde ne varsa o olur. Şuraya gömdüm şu olur beklentisine girmek bana saçma geliyor
sultankocman Merhaba, eşim oğluma çok bağlı eşimin ismi Barış, zeytin dalı da Barış’ı temsil ettiğinden büyük bir zeytin ağacının toprağına gömdük 🕊️
yavrupandaannesi sultankocman ay niye 😂 evet çalışmak zor orada ama belki pilot olur belki kuleci belki host ne güzel ülkeri görür belki şehirleri 😍
yavrupandaannesi pinko_ niye komik geldi kız 😂 olursa görersiiin 😂 buraya sa yazarım sana 😂😂😂 Bilmiyorum ben seviyorum yani hava ile olan şeyleri uçmayı paraşütle falan atlamayı oda benim gibi gökleri severse neden olmasın talebi de bu yönde olursa eğitim merkezlerine ileride göndeririz .. biz buna niyet ederek gömdük saçma gelebilir ama buna inanıyorum ve yaptım .
Elfgrn pinko_ Ben hatıra amaçlı saklıyorum. Hamileliğin başından sonuna herşeyi sakladım en son onları koydum kapadım hatıra kutusunu ondan öyle duruyor.
cimcime1018 pinko_ Ben de inanmıyorum bu tür şeylere. Evde saklıyorum. Aramızdaki bağın simgesi o benim için
Zeliff pinko_ ben hatıra kutusuna koydum ya hiç o yönden düşünmedim saklayacağım galiba🥹🐥 batıl inançtır büyük ihtimalle üç kardeşiz hepimizin ki doğduğumuz evde gömülüymüş bağlı değiliz.