Ada-m Kızlar iyi akşamlar. 2. Doz bexero ateş yapan var mı ? 2. Gün bugün hiç düşmüyo ateşi sürekli şurup veriyorum. Bir de burun akıntısı var gözleri de sulanıyo. Doktor yarın hafifler dedi ama grip belirtisi gibi . Böyle olan var mı aranızda ?
smnbr Ada-m Menenjit aşıları her iki dozda da ateş yaptı bebeğimde İkinci şurubu verirken kusmuştu falan Islak tülbenti vücudunda tutun Öyle öyle düşürdüm ben ateşini
jalepoyraz Ada-m aşıdan soğutan tek asi diyeblirim bexsero ilk doz olduk geçen ay 1gun boyunca ateşi dusmedi aşıdan olduğunu bilsem bile canımdan can gitti onu o halde görmek 😢
YumukluSucurtaa Ada-m 2nci doz bizde ateş ve bacağında ağrı yaptı hiç oynatmiyordu pedifen ve calpol dönüşümlü verdik 2nci gün geçti ateşi
rainayaz Ada-m bizde geçen gün olduk 2 doz 2 ay sonra da bexsero 3. Dozu olacağız. İlk gün ateş yaptı. Carpol ve Dolveni 4 saat arayla verdim öbür güne birşeyi kalmadı geçmiş olsun 🥹
Ada-m smnbr tutturmuyo vücudunda 😞 diğer semptomlar oldu mu peki ? Aşı olmadan önce bişeyi yoktu ama grip gibi duruyor bir de
smnbr Ada-m Yok grip gibi semptom olmadı ama bakışları falan değişti ateşin en yüksek olduğu zaman diliminde Bence napın edin bezi tutturun vücudunda Baş ve koltuk altı özellikle
Ada-m jalepoyraz kıyamam çok zor oluyo bide bu sıcaklarda. Sadece ateş yok bizimkinde burnu da akıyo gözü de . Ondan dokayı şüpheye düşüyorum aşıdan dolayı değil mi acaba diye.
jalepoyraz Ada-m Ada-m sorma ya hemde nasıl, bizde olmadı ama geçmezse olmadi bı doktora götürursun gene geçmiş olsun canım sizede🤲
Ada-m rainayaz teşekkür ederim ben de yarını bekleyeceğim artık geçmezse bi acile görürürüm 😞 geçmiş olsun size de
Ada-m jalepoyraz teşekkür ederimm yarına kadar düşmezse götürcem artık 2 gündür o da ben de harap olduk
Bersahefem Ada-m merhaba çok geçmiş olsun ,beksora 2.dozu kaç yaşları arasında yaptırdınız.biz birinci dozu yaptırdık ikinci dozu 2-3 yaş arasında yaptırın demişti doktor henüz yaptırmadık beksora ikinci dozu.
Ada-m Bersahefem 8-10-19. Aylarda bexero önerdi doktor. 2. Dozunu olduk ilki ateş yapmamıştı bu baya zorluyo 🥺
Ada-m elifkiz şifa olsun inşallah. Sanırım bu semptomları bir de bizimki gösteriyor. Grip olasılığı daha çok düşündürüyo şimdi beni :(
Ada-m smnbr başına koyabildim gece . Gerçekten işe yaradı ilaç saati gelene kadar o şekilde düşürdüm teşekkür ederim💕