Deryalparslan Merhabalar 5 ay 9 günlük bebeğim bugün dr kontrolünde 6950 gr kilo çıktı ve az olduğunu söyledi dr sizce nasıl sadece anne sütü alıyor kilo alması için öneriniz varmı
Esmaky Deryalparslan canm sagligi yernde ise cokta takilma.okdr kotu degl kilosu zaten bebekler belli zamandan snra kilo alimi yavasliyor
Cihangr Deryalparslan ben anlamıyorum bu insanları ya biz robotmu yapıyoruz sa hepsi aynı kiloda aynı boyda olacak allah aşkına takılmayın sağlıjlıysa geçin gitsin kilo hiç bir zaman iyi bişey değil bebekte bile.
yasemnugr06 Deryalparslan 5 aylık bir bebek için 7 kilo güzel bence anlamıyorum artık bu doktorları sağlıksız cılız mı çocuğunuz da bunu diyor hayret ya ne takıldılar kiloya eltmn çocuğu 4 aylıkken 4-5 kiloydu ona bile zayıf demedi doktoru ek gıdaya geçti tosun oldu maşallah takılmayın sağlığıyla konuşsunlar sizinle ☺️😘
Deryalparslan yasemnugr06 artık dr sağlığa takılmıyor her gittiğimde kilo insan ister istemez paikolojik olarak etkileniyor
Leylak83 Benim kızım 5 ay 14 günlük 8400 kilosu... benimkine de şişko diyor doktor ama 70 cm boyu var bence normal
esra_uns_26 bizde 5 aylıgız 6400 dedi bşzde cok zayıf dedi doktor boyumuzda 67 santım sizce azmi kılosu ek olarak mama versemmı
Burcuylcnfrt Bizde 5 ay 20 günlüklekn kontrolünde 7400 kg çıktı norml dedi. Size basıl zayf dedi anlamdm
arslaninannesi98 5ay 8 günlük oğlum 8.560gram 74cm boyu. Tombul durmuyor boyu yüzünden. Sadece anne sütü alıyor. Anne baba minyonsa boy ve kilo düşecektir tabi
EymenAyaz Deryalparslan kilo iyi birşey değil bebeğime verimli olamıyorum hemen yorduğu için benim çok iyi kilosu bence 5 ay 15 günlüğüz 11.200 gram 72 cm bizimki çok zor gerçekten