Mazikeen Senaaydin bizde olmadı ama bizde hiç bir ayda olmadı kızım doğdu doğalı uykuyu çok seviyor diş fln çıkıyor olabilir mi
baharbahce Senaaydin 18nci ayda atak haftası var ve uyku gerilemesi yapıyor benim kızımda uykuları çok düzenliyken bazı günler öğlen uyumamaya başladı ya da bazı geceler kalkıp 1 1buçuk saat uyumuyor
Senaaydin Mazikeen maşallah ne güzel benimkisi tam tersi uyku sevmez köpek dişleri çıktı son azıların da gelmesine daha var diye biliyorum 2 gündür sürekli uyanıyor 10 15 kere felan sallarken de kendine oraya buraya atıyor sürekli
Senaaydin Mazikeen o zaman ben bir kontrol edeyim ağzını 2 yaşına doğru çıkıyor diye diş düşünmedim hiç
Senaaydin baharbahce atak da değil güneşli günlerdesiniz diyor oysa ki 😂ama sanki uyku gerilemesi gibi belirtiler veriyor
baharbahce Senaaydin 10ncu atak canım 75nci haftada başlıyor diye hatırlıyorum tabi bebeğinin doğum haftasına göre farkedebilir geçici bir süreç ama dişleri de geliyorsa onun da etkisi vardır
Senaaydin baharbahce sürekli bir atak veya başka bir süreç oluyor zaten uykudan yana pek yüzüm gülmedi neyse canı sağolsun 😊