babyemin Merhaba. Okul oncesi ogretmeniyim. Qaliba cocuklardan rotavurusu olmusum. Dun gece sabaha kadar ishal kusmayla gecti. Sabah 5e dogru oglum kusarak uyandi ruyadan. Soyle boyle degil nevresimi degistirecek kadar cok fazla kustu. Daha sonra 2 kere yemek verirken kusdu ondan sonra kusmasi durdu. Simdide atesi cikmaya basliyor 37 olmus. Hafta sonu oldugu icin doktorumuza ulasamadik. Ne yapmamiz gerek? Bol bol su veriyorum bedeni susuz kalmasin deye baska napiyim?
cikolataliekmek babyemin merhaba bende okul öncesi öğretmeniyim daha önce çok yaşadık çocuklarım da 🥺 yemek yiyor mu oğlunuz? ateşi de çıkıyorsa daha fazla su kaybedebilir eğer imkanınız varsa acile gidip serum takviyesi almakta fayda var bence
Kuzey_Melis_Momm babyemin Öncelikle geçmiş olsun 🙏 Doktorumuz söylemişti kusma ishal gibi durumlarada sıvı alımını daha çok yapıp tuzlu tüketin vücudun kaybettiği tuzu almaya ihtiyacı var demişti turşu suyu tuzlu ayran tuzlu çubuk krakeri gibi yiyecekler tüketmemizi önermişti
Dilanylmaz55 babyemin rotavirus biraz daha ağır ve sancılı geçiyor bence şuan gündemle olan ishal ve kusma salgınına yakalanmış olabilirsiniz ortalıkta çok fazla yaygın büyük küçük herkes aynı
babyemin cikolataliekmek ben Azerbaycanda yasiyorum. Burda devlet hasteneleri rezil,ozeller de hastaneden doktor gonderimi istiyor. O yuzden goturemedik bu gun. Bakayim yarin da boyle olursa ozel hastaneye doktor kontorulune goturucem. Yemek cok az yiyor ama ac ta kalmiyor. 150-180 ml devam sutu yerdi normalde bu gun 90 yedi uyuyunca. Oncesinde de muz bebek biskuvisi filan yedirdim yemek yemek istemiyor. Oglen patates hasladim labneyle birazcik karistirdim biraz yedi ondan bilmiyorum ilk defa basima geliyor cok korkuyorum😔
cikolataliekmek babyemin anladım tabiki durumunuzu bilmiyordum ama yine de takipte olun ateşi daha fazla yükselir yada kusma ishal vs olur devam ederse mutlaka yarını beklemeden gidin. Su kaybı olmasın tabi bu arada kendinize de dikkat edip özen gösterin siz de iyi olun inşallah biran önce 🙏🏻
babyemin cikolataliekmek cook tesekkur ederim. Evet bolca su veriyorum iciyor. Ilac verdim su an atesi yok yine 90ml formul sut icti. InsAllah sabaha bir seyi kalmaz. Desteginiz icin tesekkur ederim🌹
babyemin Kuzey_Melis_Momm annem hemsire bana serum takti ben toparlandim epey. Ama bebege dediklerinizi nasili veririm bilmiyorum. Yemeyine tuz koyarim biraz bakalim yarin nolucak. Atesi dustu ilac verdim
Kuzey_Melis_Momm babyemin Çok geçmiş olsun bebeğiniz ek gıda tüketiyorsa kraker ve tuzlu ayran verebilirsiniz
momeymen babyemin reflor alma şansınız var mı? O ishali keser ama serum almak zorunda yani hastaneye gidene kadar bu çözüm. Bol su emiyorsa emzirin
babyemin cikolataliekmek merhaba canim. Benim ishal devam ama kusma yok, oglumda da kusma yok su an,gun icinde 2 kez diwkisini yapti. Doktoruyla konustuk hafif geciriyormus, tam iyilesince asisini yaptiricaz. Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin🥰❤️❤️❤️