annebenanneoldum Kahve için kettle su koyduğum an uyanır 🫶 ya da işleri bitirip tuvalete girdiğim an 🫶
cikolataliekmek Busee12 özellikle misafir geleceğin de uyusun da işlerimi yapayım derim ama maalesef uyumaz 😂
bisenakillisinzaten cikolataliekmek ne zaman telefon çalsa asla konusturtmaz Yemez dediğim zaman yer yer dediğim zaman yemez Yapma derim yapar yap derim yapmaz
Anatotales cikolataliekmek öğlen uyutursunuz uzun uzun uyur az uzanayım dersiniz kafamız daha havadayken ağlar. Birde radar takılı gibi ağzınıza iki lokma sokmaya kalksanız ağlama kıyamet kopuyor aa annem yemek yiyor dur ağlayayım
gurbetteanne10 cikolataliekmek aa yok kahve makinesine elimi sürersem zaten biterim o günü bana zehir eder ağlaya ağlaya 😂😂
zeynepsultannn Tam oyuna daldı sessizce odadan kaçayım dersiniz ama arkanızı döndüğünüz an görür ve ağlamaya başlar👀 Sabah babasını işe yollayınca bebeğimi uyutup biraz daha uyuyaım dersiniz ama tam uykuya dalacağınız anda uyanır🥹
tazeanne290424 cikolataliekmek Yemek yiyeceğim zaman ya uyanır ya da kaka yapar Gün içerisinde çok uyumaz en fazla 1 saat biri olduğu zaman yada birine gittiğimiz zaman ful uyur kafasını kaldırmaz Uyurken ben de uyuyayım diyorum kafamı yastığa koyuyorum uyanıyor 3 aylığız şimdilik bu kadar bence fazla bile 3 aya göre 😂🤦🏻♀️
Deletedmom_117 tazeanne290424 😂😂Ewet sonra bide demesinler mi hani uyumuyodu bı çocuk çok uslu ne abartiyon Ama gün içinde çok az uyuyan oğlum biri gelince babası evde olunca kesinlikle uzun uykular yapmak zorunda djdjddn
tazeanne290424 cikolataliekmek Yaaa aman gece uykularımız bozulmasın da gündüz bir şekilde idare ediyorum yine de 😊
Kuzey_Melis_Momm cikolataliekmek Temizlik yemek yapacak olsam hep tüm huysuzluğuyla yeri göğü inletir ve ne zama yemek yemeye çalışsam saatler sürer . .
cikolataliekmek Kuzey_Melis_Momm bizde de oule valla ne zaman yemek yemeye başlasam uyaniksa o da isteyen gözlerle bakar bağırır ve bana yedirmez 💆🏻♀️
Kuzey_Melis_Momm cikolataliekmek Benim oğlumda öyle önce onun yemeğini yediriyorum ama anneme rahat yemek yedirmeyeyim modu var çocuğun 🤷🏻♀️🤷🏻♀️