balbadem48 Kızlar sanki göğüslerim yumuşak ve süt yok gibi bebeğimde sürekli huzursuz sürekli konu açıyorum Burada bununla ilgili acaba sütüm azaldı mı bebeğim tek göğsümü daha çok emiyor diğerinde hiç durmak istemiyor neden olabilir
ceysah balbadem48 bizde bugün 2 aylığız aynı sorun bende de var. Diğer göğsümü emmesin hemen taş gibi olurdu tazyikli şekilde gelirdi sütüm ama son 2 3 gündür hiç böyle bişey yok aşırı yumuşak göğüslerim süt yok gibi hissediyorum. Hurma yiyorum en az 2 lt su içiyorum üstelik gazı olmasın diyede kimyon ve rezene çayı içiyorum ama yok bi çözüm bulabildiniz mi?
onefinemom balbadem48 zaman geçtikçe memeler terbiye oluyor gibi. O ilk zamanlardaki taş gibi olmalar, kıyafete akmalar vs azalıp geçiyor. Göğsün yumuşak olması sütün olmadığı anlamına gelmiyor o yüzden 🥺 bebek emmeye başlayınca süt otomatik geliyor
balbadem48 ceysah yok maalesef çözüm bulamadım ekstra birşey de yapmıyorum artık ya çocuk doymuyorsa mama takviyesi yapıyorum zorlamanın bana bir faydası olmadı
balbadem48 onefinemom evet sanırım öyle bende saldım zaten eğer yetmiyorsa bebeğe mama veriyorum ekstra