mutlubirrannee Süt , süt ve süt ürünleri yumurta alerjimiz var yani doktor öyle dedi hepsini kestim ama kakada ki kan kesilmedi et tavuk kes dediler kestim öyle kan kesildi ama mukus devam ediyor normal mi yaşayan var mı
[silindi] mutlubirrannee mukus anne sütü alan her bebekte olur ek gıdaya geçince yok olur Kanın geç kesilmeside alerjik gıdalar vücuda kolay giriyo ama vücuttan geç atılıyor malesef Geçmiş olsun
Y-19 mutlubirrannee geçmiş olsun bebeğiniz ne kadarlık ve belirtileriniz nelerdi acaba ? bende şüpheleniyorum ilk bebeğimde vardı bunda da var mı acaba diye
ugrakyagiz mutlubirrannee ben 8 aydır bu savastayim yumurta süt süt ürünleri kesince mukus gitmişti ama şimdi şeftali neftali domates çilek de alerji yapıyor evet sizde bir kesin zamanla gider 2 gün falan bekleyin durumuna bakın hemen kaka yapan bir bebekde zaten o an ne yedirdiyseniz not alın gerekirse alerji yapanları test edin
mutlubirrannee Y-19 bebeğim 2 ay 11 günlük ta doğduğunda hastanede oldu hastanede yoğurtlu bişi yemiştim kanlı kaka yaptı ama mekonyum kakası olduğu için kanı anlayamadık eve bi geldik tamamen kan nerdeyse doktor direkt süt ve süt ürünleri yumurta kes dedi kestim 2 ay oldu hala kan en sok kendim araştırdım dana eti ve tavuk da çarpraz reaksiyondan alerji yapabilemiş et ve tavuğu kesince kaka normale döndü onun dışında bir de derisinde döküntü var ama zor bi süreç inşallah sizde yoktur
ugrakyagiz mutlubirrannee biz neftali ve seftalide sırtında küçük sivilceler gördüm komple sırtı yağ bezeleri gibi ufacık belki işinize yarar
annebenanneoldum Benim oğlumda da vardı zor bir 7 ay geçirdik herşey yasaktı ama doktorumun söylediği tek şey alerjiyi en iyi anne sütü atıyor oldu . Gerçekten de öyle mamayı bırakıp hep saatte bir emzirmiştim 7. Ayda tamamen herşeyi açtık. Aynı dönem yakın arkadaşımın bebeği de alerjikti onun sütü pek yoktu mama kullanmıştı yaşına kadar devam etmişti alerjisi. Tabii ki her çocukta farklı olur süreç ama doktorumun dediğine çıktı. Sizde bol bol emzirin
ugrakyagiz annebenanneoldum benimkini 1 yaşında kestim sütten ama sutumde yok tü keyfine emerdi gündüz mamayla devam ettik 14 aylık hala geçmedi inatçı dedi doktor evet her bebek aynı degil
mutlubirrannee annebenanneoldum mama hiç kullanmadık alerji mamalarını hiç sevmedi saat başı emiyor inşallah bizde atlatırız
Doga1406 ugrakyagiz şeftali mi🙄🙄🙄 yufka da yapiyro mu fasulye ağlayacak becmjyor ne yemiyecegim zerinde alerjik dediler
Doga1406 ugrakyagiz emziriyorum.bebegimi nasıl deneyim 3 gün yiyip bakmam nsil olur siz nasıl yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz birde karpuzda öyle mi
ugrakyagiz Doga1406 emzirme döneminde bizim süt alerjisinin belirtileri varmı fışkırarak kusma mukuslu kaka hırıltı balgam huzursuzluk gaz sancısı sürekli aglama
mutlubirrannee berenice mercimek patates nohut fasülye bunlarda gaz yapıyor ama yapacak bişey yok aç gezsem sütüm olmaz mecbur