miniknefess Böyle alımlar varmış hanımlar nasıl oluyor acaba KPSS ve Öabt sınav puanı şartı vardır dimi mesela belediyeye öğretmen alımı yapıldığında nerde çalışıyorlar
Asyaveannesi04 miniknefess Belediyenin kendi bünyelerinde üni sınavına girecek öğrencilere dersler veriliyor yada belediyenin kreşlerinde neredesiniz bilmiyorum ama istanbuldaki belediyeler de var bu sistem
Gizemlibirisi miniknefess kaynım belediyede calsiiyor sözleşmeli öğretmen.hoc bir puan gerekli değil.sadece araya tanıdık soktular CV bıraktılar işe alındı.simdi kütüphanede cocuklarin başında duruyor 6 saat. Maaşı 24 falan.
sezer2022 miniknefess fen öğretmeni arkadaşım valiliğe memur olarak atanmıştı,, sonra tekrar kpssye girdi öğretmen olarak ortaokula atandı
miniknefess Asyaveannesi04 evet istanbuldayim anladım mesela yuvamız İstanbul gibi yerlerde dimi? Peki sadece KPSS puanıyla mı yoksa KPSS+öabt puanıyla mı alıyorlar biliyor musunz ? Bir de böyle haberleri almak için belli bir yer var mı hani alım olacak diye yoksa nasıl bakabilirim
Asyaveannesi04 miniknefess Belediyelere başvuru yapabilir bilgi alabilirsiniz. İbb’de de ilçe belediyelere de benim çalıştığım belediye de kpss şartı aramıyorlar
miniknefess Asyaveannesi04 bende istanbulda cekmekoydeyim ve Maltepe’ye taşınacağız bu ay. Önce ne diye başvuru yapmam gerekiyor acaba bilmiyorum hiç belediye işlerini çünkü
Gizemlibirisi miniknefess orda çalışan bir arkadaşı var o söyledi sanırım.bende bilmiyorum bana bile söylemez kendisi