arzu343437 Merhaba ,Instagram kapandı orda takip etitigim baktığım bir sürü tarif vardı .kayboldu tabi 😀😀 neyse kahvaltıda neler yapıyorsunuz 7 aylığız özelikle lor peynirini nerden alıyorsunuz tesekkurler
alin12_ arzu343437 lor, labne, yumurta sarısı ve ıhlamur içiyor kahvaltı da. Doktorumuz zeytine de başlayabilirsin dedi. Hepsinden azar azar. 7 aylık benm kızım. Tadımlara 5 aylıkken başladık.
arzu343437 minikveannesii Migros’tan aldım bugün labneyi :) onu da burdan öğrendim :) lor peynirini normal peynircilerden mesela kaya çiftliği dükkanından alsam olmaz mı tuzsuz özellikle istesek
arzu343437 timursmom merhaba kelle loru ilk defa duyuyorum özelliği nedir yani bebeklere mi özel bisey
ahuse Femme1 nasıl veriyorsunuz bebeğinize? Benim için kızım 7aylik nasıl değerlendirip verebilirim acaba
arzu343437 Femme1 merhaba kelle Loru ilk defa duydum yani bebeğe özellikle mi uygun acaba özelliği nedir
Femme1 ahuse yumurta organık bebe biskuvısu peynir ezıp verebılırsınız kahvaltı da yada avokado ceviz unu peynir yapabılırsınız
neslihanazakli alin12_ merhabalar bebeğim 6 aylık bende kahvaltıda ıhlamur vermek istiyorum ama bir sakıncasıbyoktur inşallah herhangi bir ay belirttimi doktorunuz
NmalkoC arzu343437 lor peynirini kendin yapabilirsin canım daha güzel olur ben sürekli taze olarak yapardım yarım litre günlük pastorize süte sanırım 1 yemek kaşığı sirke atıp kestirirdim akşamdan tülbente koyup sabaha kadar suyu süzülür o suyunuda dondurucuya atıp küpküp çorbalarına koyardım peynir altı suyuda çok faydalı
surprizbebe NmalkoC bu süt kesiği oluyor lor değil. Yoğurttan yapabilirsiniz daha güzel olur. Kısık ateşte kaynatacaksınız. İçine sirke limon vs koymak yok
NmalkoC Kizarmisdondurma hayır sütü kaynattıktan sonra limon yada sirke ekleyip karıştırın karıştırdıkça aür kesilecek onu bi ince telli süzgeç ile süzün lorunuz hazır kesilince çıkan su peyniraltı suyu oluyor
Kizarmisdondurma NmalkoC o lor peynir olmuyor işte süt kesiği oluyor Süt içirmekle aynı şey Gerçek lor peynir altı suyundan yapılır Bu yüzden tutturması zordur🙏🏼😊
arzu343437 Kizarmisdondurma Evet ben de araştırdım bu şekilde yapılan lor peyniri olmuyormuş ne yazık ki
semakaya2525 arzu343437 ay evet bizde 6 ay 11 günlüğüz file markette alacağım peynirler vardı gitti ya
arzu343437 semakaya2525 merhaba resimlerini koydum fiyat olarak ikisi de aynı 70 küsür.instagramda tavsiyeleri görerek aldım. Biogurme markası Migros’tan aldığım.Harras marka olan File marketin kendi ürünü.file markette bir çok organik ürün varmış bebekler için .en yakın zamanda uğrayacağım inşallah .kullananlar bundan da memnun