Ecemakkuzu Merhaba ben öneri üzerine bu leke cikariciyi aldık fakat asla bebgeimin kıyafet lekelerini çıkartmadi kullanm varsa kullanimini bana yazabilirler mi acaba kullanimi mi yanlış uyguluyorum herkes memnun bir ben değilim…🙄😵💫😵💫
bikupakahvee Ecemakkuzu yaa bende almayı düşünmüştüm yorumlar çok çok iyiydi çaydanlıktan bile çay lekesini çıkarmış güya acaba yalan mı
Babypro Ecemakkuzu bende aldım tamamen fenomenlerin şişirmesi bi ürün beyaz tşörtler de lekeler çıkmıyordu onun için almıştım ama yok çıkmıyor
Ecemakkuzu bikupakahvee yani ben memnun kalmadım yanlış mı uyguluyorum diye kendimi sorguladım hatta onun içinde bu post açtım kullananlardan kullanim önerisi alacagim🙂↕️😚
Ecemakkuzu Babypro bencede ya asla çıkartmıyor ama dün bi karin aşırı memnunum çok iyi çıkartıyor dedi kişi sayısı çoğalacak mi acaba diye merak ettim:)
Ecemakkuzu Babypro joker anne mi ne onun vasıtasıyla almıştım leke çıkartmıyor satış yapmayın boşa yazdım onun için beni avukata verecekmiş kendileri 😀 demekki sorun bende değil üründe.