annevekizii Avokado, muz, yoğurt, ceviz püre yapıp verdim daha önce de yediği şeyler zaten hepsini 3 gün kuralı ile tattırmıştım sıkıntı olmamıştı ama bu sefer böyle oldu ne yapmam gerekiyor bi süre vermesem mi?
Poly-ana annevekizii Alerjik Egzama olmuş bebeğiniz atopik dermatit yani bazı gıdalar tek alerji yapmasada birleştiğinde yapabiliyor
acemiannegeldi annevekizii Ya yanlış anlamayın da neden bulamaç yapıp veriyorsunuz ayrı ayrı verin bilmiyorum muz yoğurt neyse karıştırırsında avokadonun ne işi var mesela. Avokadoyu sabah peynirle falan verseniz ara öğün muz yoğurt ceviz yapsanız. Belki ağır gelmiştir karışım
alin12_ annevekizii benim bebegim yogurt yedigi zaman böyle oluyor. Labne ve lor yediginde olmuyor. Sadece yogurt yediginde oluyor. Doktorunuza danışabilirsiniz. Geçmezse alerji damlası verebilir. Bu karıştırdığınız yiyecekleri alerji gecene kadar kesin. Sonra tek tek deneyin. Hangisinin alerji yaptıgını bu şekilde anlayabilirsiniz 🌺🙏
annevekizii acemiannegeldi bulamaç sayılmaz ki ne bulamaçlar var görmüşsünüzdür Basit bi meyveli yoğurt benimki. Avokadonun tadını sevmediği için biraz muz ekledim sadece
hunilimomy annevekizii aralarında alerjik olarak yogurt ve ceviz baskın muhtemel cevizdir takip edin mutlaka