Hilal096 Oğlum 2.5 yaşında gece uyku terörü yaşadık ve sabah uyandı yanıma aldım uyusun diye uyumadı .klimalı odada yatıyoruz oğlumu yerde yatıyorum ben koltukta diğer koltukta boş sabah yanımdan indi diğer koltuğa geçti uzandı uyumuyordu bende gözlerim kapalı kalkıp hani altına minderleri çekeyim dedim düşme ihtimaline karşı fakat gece 4 de uyuduğum için uyuyakalmışım oğlum en son uyanıktı ama yarı uyuyup yarı uyanık gibiydim ve yerde yataklar vardı koltuğun altında bir şey yoktu takılıp düşme sesi geldi inceden hani küt diye bir ses gelmedi hemen kalkıp noldu annecim takıldın mı dedim koltuğun yanındaydı oturuyordu sırtı koltuğa dönüktü uykuluda değil di tipinden belliydi ama içime vesvese düştü uyumuş olup koltuktan mı düştü acaba çok üzgünüm vicdan azabı çekiyorum paylaşmak istedim sabahtandır bunu düşünüyorum acaba koltuktan mı düştü diye
Dolores Hilal096 geçen de benim oğlum 6 da uyandı babasına sen bakar mısın dedim aldı salona gitti orada güya oynayacaklar. Biraz oynamışlar eşim bi koltuğa uzanmış göz ucuyla da oğlumu takip etmiş. Saat 9 gibi güm diye bir ses ve ağlamalarla uyandık eşim uyuyakalmış oğlum da diğer koltukta uyuyakalmış ve dönüp düşmüş. Aklım çıktı çok da üzüldüm yani bence sizinki düşmüşse bile şiddetli olmamış
Hilal096 Dolores ya işte öyle düşme sesi gelmedi küt diye takılıp düştü gibi geldi bana ama koltuk kenarındaydı
Hilal096 Zeyyyynep ağladı belini tutuyordu ama güm diye bir ses gelmedi ayağı takılıp yere düşersin ya öyle bir sesti
belus Kendinizi üzmeyin, düşmüş olsa bile şu an iyi bir sıkıntısı yoksa düşünmeyin, arada böyle ufak tefek kazalar herkesin başına geliyordur
Hilal096 belus çok ihmal ettim ben kendimi yiyorum şuan düştü mü düşmedi mi diye uyudu mu uyanık mı diye
Zeyyyynep Hilal096 ya düşse bile şükret ki birşey olmamış şuan iyiyse kafana neden takıyorsun benim kızımda yataktan düşmüştü bende çok kortum ama allah beterinden korusun şükür ki birşeyi yoktu önemli olan da o boşverin takılmayın siz iyi olun ki çocuğunuz da iyi olsun