kasimonbes evininannesi yok yok kaçak orijinal farketmiyor bazılarına erişim açık çoğu insana kapalı bu da instagramın güvenlik açığı 😊
Deletedmom_1111 Atlasligunler evet oluyor ülkede yasaklanmış bişeye giremiyorsunuz haberlere kadar çıktı malesef hatta Bi iki kişi para cezası almış
milletsanakanalizemiolacak Gryffindor türkovactan sonra türkostram 🤣🤣🤣( bu isimle açılırsa amma gülerim)
Tubasahra Usnac1995 dün facebooktan sayfa takipi bildirimleri geldi ahahahha benim de 10 binlik sayfam var köşeyi döncem ohhhhhh
ikibaloglanannesi Instagram yasağı kalıcı hala geldi. Yasakta 48 saatlik tedbir süresi doldu ve yasak kalkmadı. Ne zaman açılacağına BTK karar verecek. (@Newstimesturkey hesabında bu şekilde yazıyor)
Usnac1995 Tubasahra ahahha dur ben şimdiden başlıyorum facede paylaşım yapmaya, belki orda feno oluruz asgahah 😂
Ballilokmam11 Storymoon normalde yurtdisindayim telefonumda ordan doğal olarak hereeyi oraya göre yaşıyoruz ama turkiyede tatilde olduğum için imstsgramim benimde gitti🤣
Tubasahra Evet bi anda herşey olabilir.İnternet gidenilir ,elektrigi kesebilirler ayni doğalgazı da.Ve elimizden hiç birşey gelmiyor.