Bebitombuyuyor 31 aylık oglum 2 gündür tv gidiyor yapmıyor kaçırmıyor. Ama çişi tuvaletede götürsem tutuyor yapmıyor yada azıcık yapıp bırakıyor.taki uykuya geçene kdr uykuya geçince bırakıyor çişini o yüzden uykuda bez baglıyorum. Nasıl yapcaz😔
Storymoon Bebitombuyuyor ben ücüncü gündeyim gündüzleti tuvalete yapıyor gece e bebekten aldıgım alezli kilodu giydiriyorum yatmadan once su içince üstüne yapıyor az su içerse kuru kalkıyor bakalım nasıl olcak
lidokain Bebitombuyuyor 30 aylık 10 günde öğrendi daha öncede ogrenirdide oğlum ben acele etmedim kış ayı üşür diye yazı bekledim. Sık sık sordum bazen zorla oturttum. Oyunlarla öğrettim. 10.gun kendisi söyledi. Gece bazen kaçırma oluyor ama suyu çok içerse oluyor. Ama hiç bir şekilde ne gezmeye giderken ne gece ne uykuda asla bez takmadım kafası karışmasın diye. İşeye işeye öğrenecekler.
Bebitombuyuyor Storymoon gün içinde çiş yapma durumu nasıl gotürüyorum damla damla yapıyor. Ama bezi baglayınca dolduruyor. Kaç aylık sizinki
Storymoon Bebitombuyuyor 36 aylık ben yaptırırken mum üflüyoruz sarkı söylüyorum kovaya su koyup corba yapıyoruz
Bebitombuyuyor Storymoon en ideal yaş 36 ay diyorlar esasında hatta bi doktor arkafaşımda söyledi yaş büyük olunca öğrenmeside kolay oluyormuş. Çogu kişide bese bagımlı olur hiç bırakmaz diyor cok arada kaldım bakalım tutmaya devam ederse 36 Ayı beklerim bende