alya00 Arkadaşlar bebeğime ciğer vermek istiyorum. Alsam buzluğa atsam parça parça versem olur mu. Ciğer buzluğa girer mi. Bu arada kuzu ciğeri vermeyi düşünüyorum. Tavuk vermeyin diyorlar
gunes0312 alya00 tavuk tabi ki vermeyin bize bile bi faydası yok. Bebeğiniz kaç aylık 9 aydan önce önermiyorlar cigeti
NmalkoC alya00 ben bir yaşından itibaren haftada 1 kez yapıyorum mutlaka aldığımız gibi kendimizede yapıp tüketiyoruz buzluğada koyabilirsiniz tabi ama çıkardığınızda tüketin çözdürüp tekrar dondurmayın yinede
7278 alya00 ciğerde muhteşem fikirmiş ben kavurma yaptırdım dana kuzu ne yemeği varsa içine atıyorum ciğer aklıma gelmedi çok yemek seçiyor benimki diye
belus livanurvealpinannesi61 2 yaş mı🫨 ciğer dışındakiler için o, 9 aydan sonra bile ekleten var bebek beslenmesine, 1 yaşından sonra yiyor bebekler.
belus 1 yaşından sonra vermeye başladık biz de kuzu ciğer, yemezse kıyma gibi de çektirip verebilirsiniz
isimsizz123 alya00 benim doktorum önermişti sakatat özellikle ciğeri 13 14 aylık civarı kontrolde söyledi
belus livanurvealpinannesi61 ciğer diye belirtti mi, yoksa sakatat mı dedi çünkü ciğer harici sakatatları önermiyorlar evet
belus livanurvealpinannesi61 valla sizden başka kimseden duymadım, biz sık sık yapmaya çalışıyoruz çok faydalı da
nurcanyvz livanurvealpinannesi61 alla alla doktor görüşleri mi farklı anlamadım 9 aydan önce yenmemesi gerekiyor 9.aydan sonra miğde sindirimi daha kolaylaştırıyor dedi bizim doktorda bugün 10 aylık olduk henuz vermedim ama vermeyi düşünüyorum bu ne ay sonuna doğru