yasmin52 HANGiSİ DAHA İYİ ???Arkadaşlar ben goon kullanıyorum doğduğundan beri aşırı memnunum sadece her seferinde e bebege gitmek istemiyorum bı de daha uygunsa diğer nurmaralarda problem yoksa acaba baby turco mu kullansam diyorum sizce hangisi daha iyi
Tugce0142 yasmin52 baby turco kullandım ama memnun kalmadım üstüne bi de pişik yaptı geçirene kadar öldüm
efeninannesi4207 yasmin52 BabyTurco kullandım pişik, sızdırma gibi şeyler olmadı ancak 5 numarası aynı 4 numara gibi.Bimde ki jennywelly kullanıyorum 5 numarası 6 numara gibi çok iyi ona devam ediyorum pişik, sızdırma yapmadı o da.
Deletedmom_110 yasmin52 e bebek külot bez kullanıyorum incecik sızma tasma hiç yaşamadım harika 19 aylık oğlum bu zamana kadar nasıl tanışmadım hayret ediyorum ve suan indirimde bugün son günü.
Eylulkaran Tugce0142 bende bi deneyiyim dedim üstüne pişikle uğraştım hemen sleepy geri döndüm öyle rahatladık
Tugce0142 yasmin52 evet zaten molfix kullanıyordum köyde molfix bulamadığım için baby turco almıştım ama 1 paket bitiremedim bile pişik yaptı