aysnrrgnc sezeryan sonrası hemen korse takmaktan korkuyorum . Bir kaç kişi göbeğin bağla biraz dedi. Geçen Salı sezeryan oldum acaba bağlasam fayda görür müyüm aranızda bağlayan var mıydı ? Çünkü göbeğim dikiş yarasına yük gibi oturunca düşüyor gibi
cerenelif2024 aysnrrgnc yani açıkçası duyduğuma göre o düşme olayı korselik değil kalıyormuş hep. Benimde öyle hoş ama ben takmadım korse. Doktorum hastane çıkışı 2 gün sonra korse takmaya başlayabilirsin demişti ama. Siz isterseniz takın ben çok bunaldım onunla birde o kat zaten korselik değil hepimizin ki kaldı falan dedi gelen giden bende gitmicekse ne takıcam dedim 😂
Aysemflz aysnrrgnc 3. Aydan bildiriyorum eğer imkanın varsa tak hem sezeryan dikişin rahatlıyor oturup kalkarken rahat oluyorsun acısı bir nebze geçiyor hemde hepsi gitmese de göbeğin çoğunluğu gidiyor sonra zaten adet olunca bir anda inecek göbeğin sadece ufak bir sarkma olacak o da çok normal ilerleyen zamanlarda spor yaparsan geçebilir 🙂
yigitozge aysnrrgnc 3 ay sonra taktim bence biraz bekleyin cunku 1 sene olmasina ragmen dikislerim aciyo sezaryen gercekten cok zor. Allah anali babali buyutsun❤️
aysnrrgnc cerenelif2024 hım sanırım sadece sporla gider benim göbeğim daha duruyor 9 gündür doğum yaptım biraz daha ağrılar geçerse kullanacağım bakalım
Newmom74 aysnrrgnc sezeryanda hemen degil bikac haftadam sonra takin ve gündüz sadece harket halindeyken takın diyorlar cok az taktim sıcaklarda kazik gibi seyi hic takamam. Gobegim var ama 10 kg fazlam var spor diyetle gider. Korsenin bunla hic alakasi yokmus zaten ama şöyle alttan bi destek istiyor insan onun icin ben evdeki eski bi carsafimi kestim doladim hep
aysnrrgnc Newmom74 evet mantıklı bende ilk sanırım çarşafla başlarım ama dediğin gbii Sıcaklarda hiç olmaz biraz daha beklemek en iyisi
Newmom74 aysnrrgnc sıcaklarda okadar olmuyor ki cok az taktim korseyi bi faydası da oldu mu bilmiyorum açıkçası
ymrasl aysnrrgnc ben termal tayt gıymiştım 4-5 gün sonra hala gıyorum gunduzlerı terlettıgı ıcın sanırım biraz acımıştı sezeryan dikişim ama geçti sonra