Gegimasal Saliha_furkan 9 aylık kız bebeğim var.Emerek uyuyor ve gece 40 dk bir uyanıp emiyor ne denedi isem emmeden uyuyamadı.Ve sürekli ayağımdaki sallanarak uyumak istiyor. Tam ayaktan indirim diyorum uyanıyor.bu seferde emmek istiyor.Yoruldum bu ikilemden bazen sabaha kadar emziriyorum.Ek gıda deseniz yok yemiyor.Sadece eski kasar ve tatlı muhallebiler o kadar
Sabis42 Saliha_furkan biz şu an 8 günlüğüz uyku konusunda ne zaman bir şeyler yapmamız bi rutin oluşturmamız gerekir.. yapılan şeyler ne zaman alışkanlık oluşturmaya başlar bebekte?
Saliha_furkan Sabis42 kuzum şuan senin kuzucuk çok küçük onun bi uyku düzeni olmuyor ben 2 aylıkken uyku eğitimi verdim
Kalbimasaf Saliha_furkan Benim oğlumda 3 aylık gündüz uykusu yok denilecek kadar az. Oda ben ayağım da tutarsam var. Henüz geçmeyen bir gaz problemimiz de var onun sancısı ile uyanıyor devamlı uyumak istiyor fakat uyuyamıyor. Gece çok nadir sorun yaşıyoruz onun dışında uyuyor. Gece de uykusu geldiği zaman sallanmak istiyorum sallıyorum yatağına koyuyorum devam ediyor uyumaya. Ama biraz da sallamadan uyumasını istiyorum
Fatmanurozgr Biride Beni Sallamadan Kurtarabilirmi Gece Yanma yatrrsam uyuyo sallamadan çogunlkla ama gündüz hep sallayarak uyuyo 3 aylk olcak ayn 22snde hep sallanmak istyo alıstrldı ilk zamanlar istemesem de söylesemde sallandı 🙄